Τρίτη 14 Ιουλίου 2009

Μετα απο 5 χρόνια οι 3 σταθμοι του Μετρό ...


Στην Ολυμπιάδα του 2004 ασθμαίνοντας οι Έλληνες πολιτικοί, Γερμανοί, Γάλλοι και Ελληνες εργολάβοι και υπεργολάβοι, μαζι με τους αλλοδαπούς κυρίως και Ελληνες εργάτες, τελείωσαν τα βασικά έργα υποδομών, με το Ελληνικο σύστημα ΠΑΤ-ΚΙΟΥΤ, για να υποδεχτούμε τις χιλιάδες των επισκεπτών, τους αθλητές και επισήμους !! Ετσι απο τότε η γραμμη Εθνική άμυνα-Χαλάνδρι διαρκούσε κάπου 20 λεπτα αφου οι 3 σταθμοι που παρεμβάλλονταν ... ΘΑ κατασκευάζονταν στο μέλλον. Να λοιπον που μετα απο 5 1/2 χρόνια, αισίως τελειώνουν οι σταθμοι με το επίσης ελληνικό σύστημα ΤΑ ΖΩΑ ΜΟΥ ΑΡΓΑ και επιτέλους θα παραδοθούν τον Αύγουστο μετα απο 6 μήνες που παρμένει κλειστη η γραμμη προς το Ελ.Βενιζέλος.

απο το τρωκτικο

Στο τέλος του Αυγούστου πρόκειται να επαναλειτουργήσει το τμήμα Εθνική Αμυνα - Αεροδρόμιο του Μετρό, το οποίο είναι κλειστό από τις 15 Φεβρουαρίου... προκειμένου να κατασκευαστούν οι τρεις νέοι σταθμοί σε Χολαργό, Νομισματοκοπείο και Αγία Παρασκευή.
Με την επανέναρξη της λειτουργίας του τμήματος της γραμμής θα δοθεί προς χρήση στο κοινό και ο σταθμός του Νομισματοκοπείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου