Παρασκευή 24 Ιουλίου 2009

Ζωνιανά η Πάρνηθα !!!


Περισσότερα από 885 δενδρύλλια χασίς εντόπισε το ελικόπτερο της αστυνομίας στην Πάρνηθα στη θέση Πηγής Κιθάρα. Οι άνδρες της αστυνομίας εντόπισαν επίσης στην περιοχή πακέτα με χασίς και εργαλεία. Το ύψος των δενδρυλλίων έφθανε μέχρι και τα 2,5 μέτρα.

tvxs

..........
Ετσι, μέσα στο δάσος της ΒΑ πλαγιάς της Πάρνηθας, κοντά στην περιοχή της Πηγής Κιθάρα, η Δίωξη Ναρκωτικών Αττικής εντόπισε μία μεγάλη φυτεία στις αρχές του Ιουλίου, κατά τη διάρκεια υπερπτήσης του ελικοπτέρου της ΕΛ.ΑΣ.


Η οργάνωση των καλλιεργητών ήταν τόσο προχωρημένη ώστε να διαθέτουν μέχρι και συγκρότημα επτά ξύλινων παραπηγμάτων για τη διαμονή τους, με κρεβάτια, υποδομές μαγειρέματος κτλ., ενώ είχε κατασκευαστεί και σύστημα άρδευσης με νερό από την παρακείμενη πηγή και αυτόματο πότισμα των εκατοντάδων δενδριλίων.

Η Δίωξη Ναρκωτικών περίμενε τις προηγούμενες ημέρες σε ενέδρες για τη σύλληψη των χασισοκαλλιεργητών, αλλά όπως φαίνεται αυτοί είτε αντιλήφθηκαν είτε πληροφορήθηκαν ότι εντοπίστηκε η φυτεία και δεν εμφανίστηκαν.

Ακολούθησε η έφοδος την Τετάρτη, κατά την οποία εκριζώθηκαν συνολικά 885 φυτά ινδικής κάνναβης, ύψους από 80 εκατοστά μέχρι δυόμισι μέτρα.

Εθνος

Η αξία των δενρυλλίων υπολογίζεται σε 7 εκατομμύρια ευρω !!!

ΕΡΤ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου