Τρίτη 21 Ιουλίου 2009

ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗΣ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗΣ ΣΕ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ Η ΑΡΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ GOOGLE.Η ΧΟΥΝΤΑ ΖΕΙ ΣΤΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΜΟΡΦΗ ΤΗΣ.

Στη διευρυνση του καταλογου που περιλλαμβανει τις κακουργηματικες πραξεις,θα προβει πολυ συντομα η Ελληνικη Κυβερνηση της Νεας Δημοκρατιας,ωστε με αυτο το τροπο,να συμπεριλλαβει στα κακουργηματα και το αδικημα της συκοφαντικης δυσφημισης,ωστε ετσι να επιτευχθει με συνοπτικες διαδικασιες,τοσο η αρση του απορρητου απο την Google,οσο και αρση του απορρητου των επικοινωνιων απο τους παροχους τηλεφωνιας.

Η παραπανω νομοθετικη ρυθμιση,η οποια οπως ολα δειχνουν-και επειτα απο προτροπη της ΑΔΑΕ- θα παει συντομα προς ψηφιση στη Βουλη,ερχεται σε αντιθεση με Ευρωπαϊκες συμβασεις τις οποιες εχει υπογραψει και η χωρα μας,αναφορικα με το απορρητο των επικοινωνιων.
Οπως καταλαβαινετε,κατι τετοιο,θα ανοιξει τον δρομο σε οποιον θελει να κανει μηνυσεις απο εδω και απο εκει,φιμωνοντας ετσι τις ελευθερες φωνες του διαδικτυου,καθως με το προσχημα της εξυβρισης και της συκοφαντιας,η αστυνομια θα μπορει να κλεινει blogs,ενω η εκαστοτε κυβερνηση,θα "κατεβαζει",οτι δεν της ειναι αρεστο.

ΕΑΝ,Η ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΕΚΛΕΓΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΣ,ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΠΩΣ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΕΤΡΟ,ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΕΝΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ...ΤΟΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟ.

ΚΑΤΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΤΑ WIFI HOT SPOTS...ΑΦΟΥ ΠΡΙΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΕΝΑ ΦΤΗΝΟ LAPTOP ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΛΕΙ ΕΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ....

KEEP BLOGGING ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΟΣΤΟΣ.

ΟΣΟ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΛΕΜΑ ΤΑ BLOGS...ΤΟΣΟ ΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΤΟΥΝ ΠΙΟ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ.

Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ,ΤΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ,ΤΗΣ ΑΠΟΨΗΣ,ΤΩΝ ΙΔΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝ,ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΟΛΩΝ.

ΠΡΕΖΑ TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου