Τρίτη 14 Ιουλίου 2009

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ - ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ ΚΑΙ SIEMENS


"Με αφορμή τα δημοσιεύματα για τις στενές σχέσεις Χριστοφοράκου Μητσοτάκη θα μου επιτρέψετε να κάνω μια συσχέτιση γεγονότων , που απ΄ότι φαίνεται δεν είναι μακριά από την πραγματικότητα.
Σε ανύποπτο χρόνο άκουσα από τον κ Μητσοτάκη να λέει ότι το νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν το έκανε αυτός , βεβαία άδειες οικοδομής και...
εγκαίνια χρονολογικά δεν συμπίπτουν με την διακυβέρνηση Μητσοτάκη αλλά για το λέει κάτι θα ξέρει.
Όπως και να έχει το πράγμα έβαλαν γερές πλάτες πολλοί για να καλύψουν τις παρανομίες και την σπατάλη της περιουσίας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού να μην ξεχνάμε και τα δικαστήρια που έγιναν άσχετα από την τελική απόφαση.
Και πράγματι ο κος Μητσοτάκης το θεωρεί δικό του το νοσοκομείο γιατί όλες τις εξετάσεις τις κάνει εκεί και νοσηλεία και χειρουργεία όπως το τελευταίο της κας Μητσοτάκη .
Άσε που πολλοί από το προσωπικό είναι κατ΄εντολη του μέσα στο νοσοκομείο.
Και βεβαία ο μόνιμος συνοδός του είναι ο κ Στριγγαρης γνωστός ακτινολόγος πρόεδρος του ΚΕΣΥ δ/ντης ακτινολογικού του νοσοκομείου .
Καλή η ιστορία αλλά τώρα έρχονται οι συμπτώσεις
Το Ερρίκος Ντυναν προσωπικό νοσοκομείου της οικογένειας Μητσοτάκη και όχι μονό γιατί έχουν περάσει πολλά στελέχη της ΝΔ.
Εκκρεμεί ερευνά για το κ Στριγγάρη σαν πρόεδρο του ΚΕΣΥ για 45 συμβάσεις του δημοσίου με την Siemens για αγορά αξονικών τομογράφων.
Οι αξονικοί τομογράφοι και οι μαγνητικοί τομογράφοι του Ερρίκος Ντυνάν είναι της Siemens καθώς και το τηλεφωνικό κέντρο του νοσοκομείου.
Βάζω στοίχημα ότι και στο ιδιωτικό ακτινοδιαγνωστικό κέντρο του κ Στριγγάρη τα μηχανήματα είναι της Siemens
Μήπως είναι πολλές οι συμπτώσεις , ίσως αλλά δεν παύει να είναι πραγματικότητα"

Απο αναγνώστη στο τρωκτικό που είναι καλα πληροφορημένος και μάλλον Πασοκοδίαιτος ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου