Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2009

Ενα κλασσικό Ελληνικό μπουρ..έλο !! Μόνο το φωτάκι λείπει απέξω ...

Ολοι γνωρίζουμε το τι ετσι (πρωην) ΔΙΚΑΤΣΑ και νυν ΔΟΑΤΑΠ και τι ταλαιπωρία έχουν υποστεί το 80 % των Ελληνικών οικογενειών αφου είναι γνωστο ότι κάπου τόσοι φοιτητές σπουδάζουν στην αλλοδαπή !!
Στο περιστατικό που συνέβει τις προάλλες, προφανώς και το δίκιο είναι με το μέρος του κου Παντούλα κι ας είναι Βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος !!

11 Νοε 2009

Τι συνέβη, λεπτό προς λεπτό, στο πρώην ΔΙΚΑΤΣΑ...

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ εξιστορεί στο Press-gr ολόκληρο το περιστατικό που κατέληξε στη μήνυση σε βάρος του: Το "αυθάδες ύφος", η "αχαρακτήριστη συμπεριφορά", τα "ασύστολα ψεύδη" της γραμματέως του προέδρου και το "δικαίωμα ενημέρωσης" του πολίτη που "στον ΔΟΑΤΑΠ θεωρείται απόπειρα βιαιοπραγίας κατά υπαλλήλου"!

Από τον Μιχάλη Παντούλα
βουλευτή ΠΑΣΟΚ Ιωαννίνων

Κυρία Κοκκόρη,
Στο http://www.press-gr.blogspot.com/ δημοσιεύσατε στις 10.11.09 “αποκλειστικό ρεπορτάζ”, που αναφέρεται στο πρόσωπό μου. Για την αποκατάσταση της αλήθειας οφείλω να σας πληροφορήσω επί των πραγματικών περιστατικών, ζητώντας εκ των προτέρων συγγνώμη για τη λεπτομερή καταγραφή των γεγονότων. Και τούτο γιατί το ψέμα λέγεται με μεγάλη ευκολία, ενώ η υπεράσπιση της αλήθειας χρειάζεται πολύ κόπο.
1. Στις 4.11.09 (1:30 περίπου το μεσημέρι) επισκέφτηκα το ΔΟΑΤΑΠ για να ενημερωθώ για την αναγνώριση του πτυχίου και του μεταπτυχιακού τίτλου του Ιωάννη Δολιώτη, απόφοιτου Σχολής Πολιτικών Μηχανικών αγγλικού πανεπιστημίου. Το συγκεκριμένο πρόσωπο δεν έχει καμία συγγενική σχέση με εμένα ή άλλο πρόσωπο της οικογένειάς μου, ούτε εξ αίματος ούτε εξ αγχιστείας, όπως αναγράφεται στο σχετικό ρεπορτάζ. Δεν είναι λοιπόν συγγενής και πολύ περισσότερο “ανηψιός” μου, όπως ψευδώς, αλλά σκοπίμως, σας έχουν πληροφορήσει.
2. Για το συγκεκριμένο θέμα θέλησα να ενημερωθώ από τον Πρόεδρο του ΔΟΑΤΑΠ για τους εξής λόγους: α) η υπόθεση εκκρεμούσε από τις 9.2.2009, β) κρίσιμα στοιχεία του φακέλλου που είχαν αποσταλεί από την Αγγλία και είχαν παραληφθεί από τον ΔΟΑΤΑΠ στις 25.6.09, πρωτοκολλήθηκαν κατά ανεξήγητο λόγο ύστερα από δυόμισι ολόκληρους μήνες, δηλαδή στις 7.9.09 και γ) η τελευταία πληροφόρηση που είχε ο ενδιαφερόμενος από τη συγκεκριμένη υπηρεσία ήταν ότι “δεν είχαν υπογράψει δύο καθηγητές του Πολυτεχνείου”, ώστε να ολοκληρωθεί η αναγνώριση των τίτλων του. Η ενημέρωση αυτή μου φάνηκε προβληματική γι' αυτό και...

η συνέχεια στο press.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου