Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2009

Ιδου το μεγάλο σκάνδαλο στην ΕΡΤ - Ενας εισαγγελέας να πάρει τα στοιχεία

«Στην Ελλάδα υπάρχει μια εταιρεία που οργανώνει events,προώθηση καλλιτεχνών κλπ.Στην εταιρεία πρόεδρος είναι ο Κωνσταντίνος Ντέρης, ο οποίος διετέλεσε πρόεδρος και στην ADD Production, ενώ στο ΔΣ συμμετείχαν επίσης αλλά αποχώρησαν οι Γ. Χουλιάρας και Τ. Τέλλογλου. Στο πρώτο διοικητικό συμβούλιο της ΚΙΚ συμμετείχαν ακόμη η Φανή Μυλωνά (μέλος ΔΣ Cut Production), ο Σωτήρης Μπούρος (πρόεδρος Cut Production) και η Μαρία Γεωργακοπούλου (μέλος ΔΣ ADD και Cut Production).Η αποχώρηση του Χουλιάρα από…
την εταιρεία έγινε γιατί ανέλαβε νούμερο δύο στην ΕΡΤ και είναι αμφίβολο αν είναι πραγματική (μπορεί να βρει η εισαγγελική έρευνα ποιός πήρε τις μετοχές του.)
Όταν αναλαμβάνει λοιπόν στην ΕΡΤ, μαζί με τον Πρόεδρο Παναγόπουλο, ανακοινώνουν πως η κρατική τηλεόραση πρέπει να διοργανώνει events (Eurovision,Φεστιβάλ τραγουδιού και άλλες μοντέρνες εκδηλώσεις που διοργανώνει η ΚΙΚ). Επίσης αρχίζει να παίρνει παραγωγές η εταιρεία Cut Production του συνεταίρου του Χουλιάρα. Η πιο προκλητική περίπτωση είναι αυτή του Σπύρου Παπαδόπουλου με 65.000 ευρώ το επεισόδιο. Επίσης την εκπομπή «Έχουμε και λέμε», όπου η ΕΡΤ βάζει τα πάντα (κάμερες, στούντιο, σκηνικά, σκηνοθέτες, δύο παρουσιάστριες ακόμη και κασέτες) και η Cut τους μισθούς κάποιων δημοσιογράφων. Μικτή παραγωγή δηλαδή (εφεύρεση Χουλιάρα) αλλά με τα έξοδα να βαραίνουν την ΕΡΤ και τα κέρδη την CUT.Ταυτόχρονα μοιράζουν κάποιες παραγωγές στις εταιρείες των «νταβατζήδων» για να έχουν την κάλυψή τους σε περίπτωση ανάγκης. Έτσι δίνουν δουλειές στο ΑΤΑ του Λαμπράκη, στην ΟΝ της κυρίας Βαρδινογιάννη και στην ΑΝΩΣΗ του Μπόμπολα. Ποιός λοιπόν να γράψει για τα σκάνδαλά τους; (καταλάβατε γιατί θέλουν να κλείσουν τα blogs;)
Οι κύριοι Χουλιάρας και Παναγόπουλος ανέπτυξαν αθλητικό πρόγραμμα στην ΕΡΤ το οποίο μονοπωλιακά χειρίζεται και πουλάει ο πρώην συνεταίρος του Χουλιάρα (καταλάβατε γιατί το ρίξαμε στην μπάλα;). Αγόρασαν επίσης τα δικαιώματα της Walt Disney για 3 χρόνια έναντι 60 εκατομμυρίων ευρώ. Τα προγράμματα βεβαίως δεν έπαιξαν ποτέ. Τα λεφτά δόθηκαν. Ποιός τα πήρε;
Το κορυφαίο σκάνδαλο Χουλιάρα όμως είναι η διοργάνωση Olympic Trophy. Μια παραγωγή που θα έφερνε το ολυμπιακό πνεύμα σε όλη τη γη. Με την υπ αριθμ 158/18.11.2003 εισήγησή του ο Χουλιάρας καταφέρνει η εταιρεία ΑΝΩΣΗ να πάρει την παραγωγή (μαζί με πληρωμή δημοσιογράφων και ταξιδιών) κόστους περίπου 3,5 εκατομμυρίων, χωρίς βέβαια διαγωνισμούς κλπ. Η Εταιρεία παρέδωσε μερικά επεισόδια πληρώθηκε αλλά ποτέ δεν ολοκληρώθηκε η παραγωγή…»

Φράξια

troktiko:

Ένας εισαγγελέας να πάρει όλα τα στοιχεία που αναφέρονται στην ανάρτηση. Θα τα βρει εύκολα. Και όποιος θέλει να απαντήσει εδώ είμαστε.

STIFORA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου