Δευτέρα, 29 Μαρτίου 2010

ΧΑΣΑΜΕ ΤΗ ΜΠΑΛΑ .....

ΖΗΤΑΜΕ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ ΤΗ ΜΠΑΛΑ !!! ΤΟ ΕΝΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ, Η ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΗ ΘΕΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ, Ο "ΠΑΠΑ'Σ" ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΤΟ ΕΣΠΕΥΣΜΕΝΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ (ΠΟΥ ΑΦΗΝΕΙ ΕΞΩ ΣΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΤΟΥΣ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΕΣ !!!!) ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ.... ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΗΛΩΣΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΖΑΛΙΣΕΙ !!!!

ΤΟ'ΧΟΥΜΕ ΡΙΞΕΙ ΣΤΟ ΠΙΟΤΟ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΡΑΣΟΚΑΤΑΝΥΞΕΙΣ -ΣΕ ΦΤΗΝΑ ΤΑΒΕΡΝΑΚΙΑ- ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ .... ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΔΟΛΙΑΣ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΑΣ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ...

ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ 10ΕΤΙΑΣ ΗΤΑΝ Ο "ΜΠΑΜΠΗΣ" ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΕΞΥΠΝΑΔΑ-ΠΟΝΗΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΑΜΑ !!! ΠΟΥ ΠΑΣ ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΜΠΑΜΠΗ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΣΟΥ ;;; ΤΙ ΘΑ ΦΑΣ ΡΕ ΑΧΡΗΣΤΕ ;;; ΚΟΥΛΑΡΙΣΕ ΡΕ ΠΑΠΑΡΑ ΞΕΛΙΓΩΜΕΝΕ !!!!

ΠΑΝΤΩΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΘΑ ΤΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ... ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΣΙΕΣΤΑ !!! ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΟΙ ΜΑΛΑΓΑΝΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΛΕΨΙΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ... ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΛΔ ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΤΑΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΙ 2 ΑΥΤΟΙ ΙΣΧΥΡΟΙ ΚΑΙ ΠΑΜΠΝΟΝΗΡΟΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ, ΠΟΥ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟ 1975 !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου