Τρίτη 23 Μαρτίου 2010

Να βγάλουμε τις κόρες μας στη βίζιτα για να πληρώνουμε τα golden boys του ΟΠΑΠ!

Δηλαδή Γιώργο μου, διώξαμε τον Χατζηεμμανουήλ που παντελόνιαζε 15 χιλιάρικα τον μήνα, για να προσλάβουμε δύο Χατζηεμμανουήλ στη θέση του, που παντελονιάζουν 30 χιλιάρικα;

Πως τόκανες αυτό ρε συ Γιώργο, γαμώ την Γκόλντμαν Σάρξ, εκ της σαρκός μας η εκ του καρχαρία.
Ζητάς φίλε μου απο τους πολίτες να κάνουν το σκατό τους παξιμάδι, για να πληρώνουν 30.000 ευρώ το μήνα σε δύο γκόλντενμπόυδες που μπουκώνουν με το δανεικό χρήμα της Γκόλντμαν τους νταβατζήδες των ΜΜΕ και της διαφήμισης.

Πιστεύαμε για σένα Γιώργο, οτι έχεις ευαισθησίες και οτι δεν σε κρατάνε στο χέρι ο υπόκοσμος της εγχώριας και διεθνούς διαπλοκής, αλλά αίφνης ανακαλύπτουμε οτι ο γιαλός δεν είναι στραβός, εσύ στραβά αρμενίζεις.

Πες μου αγαπητέ Γιώργο, πόσο σκληρό ημερήσιο ωράριο έχουν οι επικεφαλής τους αμαρταλού και ξιπασμένου διαχρονικά ΟΠΑΠ, για να λαμβάνουν 5 εκατομμύρια παλιές αλλά και μελλοντικές δραχμές μισθό;

Γι αυτό σε εξέλεξαν οι Ελληνες πολίτες; Για ν αντικαταστήσεις τον έναν γκόλντεν μπόυ που φεύγοντας δήλωσε οτι πρέπει να επεκταθεί η σύμβαση του ΟΠΑΠ με την Ιντραλότ, με δύο γκόλντεν μπόυδες τους οποίους για να πληρώσουν οι φορολογούμενοι πρέπει να πουλάνε τη μήτρα των συζύγων και των κοριτσιών τους;

Τι σοι έργο προσφέρουν για να λαμβάνουν, δύο τύποι, 30 χιλιάρικα το μήνα, γαμώ τη Ψωροκώσταινα;

Και ποιος σας δίνει ρε μπαγάσηδες εξουσιαστές το δικαίωμα να υποτιμάτε μ αυτό το τρόπο τη νοημοσύνη μας και την αξιοπρέπειά μας;

Εσυ Γιώργο, δεν αισθάνεσαι το κακό που πλησιάζει; Γιατί μαζοχιστικά προκαλείς την απαξίωσή σου; Πολύ φοβούμαι φίλε μου, οτι θα έχεις τη τύχη του Καραμαλή,του αργόσυρτου. Θ αναγκασθείς πολύ σύντομα να ιδιωτεύσεις και θα τρέχουν ξοπίσω σου οι παπαράτσι να σε κάνουν φέτες για τα λιμά της δημοσιογραφίας.

Αν θυμάμαι καλά, εσύ ο ίδιος απο το βήμα της Βουλής, είχες αναφερθεί στις προκλητικές αμοιβές των επιδέξιων γκόλντεν μπόυδων του Κωστάκη, του πλουμιστού.


Με τι αξιoπρέπεια έρχεσαι τώρα και μας μοστράρεις δύο γκόλντεν μπόυδες, αντι για έναν, σ ένα οργανισμό σαν τον ΟΠΑΠ, ο οποίος αν βρισκόταν σε μια χώρα με στοιχειώδη Δικαιοσύνη-κι οχι μ εναν υπουργό Δικαιοσύνης που ξημεροβραδιάζεται στα κανάλια σεσημασμένων μηντιάρχηδων-θα έπρεπε να διοικείται απο τον Κορυδαλλό, γιατί εκεί θα σάπιζε η φυσική του ηγεσία.


Γιώργο σύνελθε, γιατί σε περιμένει τέτοια οργή που δεν ονειρεύτηκες ούτε στους χειρότερους εφιάλτες σου.


Δεν έχεις δικαίωμα να το κάνεις αυτό σε όλους εμάς. Δεν έχεις το δικαίωμα να μας αφήνεις μαλάκες μπροστά στον ελεύθερο Χριστοφοράκο, στον ελεύθερο Καραβέλα, στους δολοφόνους του Τσαλικίδη που επίσης σουλατσάρουν ελεύθεροι ανάμεσά σας-κυρίως.


Πες μας, για ποιο λόγο βρίσκεται σε τέλμα η Δικαστική διερεύνηση του σκανδάλου της Siemens για την οποία ήσουν διατεθειμμένος να ματώσεις-αλλά τελικά μόνο οι μαλάκες Ελληνες πολίτες ματώνουν.
Γιώργο, θα συνεχίσεις με τέτοια φόρα στη λεωφόρο της αυτοχειρίας σου;

Αναγνώστης-θυμωμένος πολίτης

kourdisto portokali

1 σχόλιο:

  1. Αγαπητό fakebk, σας έχουμε στη λίστα με τα αγαπημένα μας. Εάν και εσείς επιθυμείται να μπούμε στη δική σας λίστα μπορείτε να το κάνετε.


    Φιλικά: Η ομάδα του katse-kala.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή