Πέμπτη 13 Μαΐου 2010

Aγόρασε έπιπλα αξίας 20.000 ευρώ για το σπίτι της στην Κέρκυρα και προσπάθησε να τα περάσει στην Περιφέρεια!!!



Η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Βάσω Αλεξανδρίδου, αγόρασε έπιπλα αξίας 20.000 ευρώ για το σπίτι της στην Κέρκυρα και προσπάθησε να περάσει το τιμολόγιο στην Περιφέρεια!!!

Μάλιστα αγαπητοί φίλοι.
Τη στιγμή που ο λαός στενάζει από τα αισχρά μέτρα της κυβέρνησης των αρπακτικών, τα πράσινα τρωκτικά συνεχίζουν να κατασπαταλούν το δημόσιο χρήμα με προκλητικό τρόπο.

Το γεγονός ότι εξαναγκάστηκε σε παραίτηση, δεν αποτελεί ΚΑΜΙΑ δικαιολογία, δεδομένου ότι για το εν λόγω πρόσωπο...

είχαν εκφραστεί εξ αρχής αντιρρήσεις καθώς φαίνεται να εμπλέκεται σε αυθαίρετο ξενοδοχείο στη Λάρισα (δείτε περισσότερα εδώ).
Επιπλέον, η εν λόγω περιφερειάρχης, οδήγησε σε αναγκαστική παραίτηση δύο υπαλλήλους της περιφέρειας οι οποίοι αρνήθηκαν να συμμετάσχουν σε οικονομικές ατασθαλίες (δείτε επίσης εδώ)

Αυτά φυσικά για τον κύριο Ραγκούση προφανώς αποτελούσαν καθημερινή πρακτική των πράσινων στελεχών του και έτσι δεν προχώρησε σε απομάκρυνση της περιφερειάρχη, παρά μόνο όταν έσκασε και το τιμολόγιο με τα έπιπλα.

Έχει άραγε νόημα να ξαναπούμε για την αδιάβλητη και αξιοκρατική διαδικασία του opengov και τις παπαριές που μας ταΐζουν τα πράσινα αρπακτικά;
Έχει νόημα να αναρωτηθούμε αν πράγματι η συγκεκριμένη κυρία ήταν η πιο άξια για τη θέση;
Έχει νόημα να ασχολούμαστε άλλο με τις επιλογές της κυβέρνησης στις θέσεις κλειδιά του δημοσίου;

Εδώ ο κόσμος χάνεται και υπάρχουν πολιτικά πρόσωπα που εξακολουθούν να ληστεύουν το δημόσιο χρήμα καλώντας μας να πληρώσουμε το λογαριασμό.

Να τα χαίρεστε αυτά τα στελέχη σας κύριε Ραγκούση.
Χαρείτε τα όσο προλαβαίνετε ακόμα.
Οι μέρες σας στην εξουσία είναι μετρημένες.

Υ.Γ
Το θέμα το είδατε να παίζει σε κανένα κανά

politikiprotasi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου