Πέμπτη, 6 Μαΐου 2010

ΝΟΥΜΕΡΑ...

Παρακάτω θα κάνουμε μια προσπάθεια να συγκεντρώσουμε νούμερα (αριθμούς) που έχουν μπει δραματικά στη ζωη μας και απο αυτα παίζεται το μέλον μας !! Επειδη ακούμε πολλα και τα μπερδεύουμε αλλα και δεν μπορούμε να τα συγκρατήσουμε, θα υπάρχουν πάντα εδω, με μια αναζήτηση ή πηγαίνοντας δεξιά στη στήλη, θα μπορει όποιος θέλει να τα βρίσκει !!!
Συνεισφέρετε όσο μπορείτε με αξιόπιστα στοιχεία, στο ε μαιλ μας

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΣΕ ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΟ ΔΑΝΕΙΟ
9,2 ΔΙΣ
ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ
(Παπακωνσταντινου στη Βουλη 6 /5/ 2010 )

ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ
190 ΔΙΣ
ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΠΟ ΟΜΟΛΟΓΑ ΠΟΥ ΛΗΓΟΥΝ
ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ, ΤΑ ΕΤΗ 14-17 ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΛΗΓΟΥΝ
328 ΔΙΣ
(απο σχόλιο σε ανάρτηση στο ΕΛΛ.ΚΑΦΕΝΕΙΟ 6/5/१०)

250
ατομα προσλήφτηκαν στη ΒΟΥΛΗ απο την κυβερνηση Γ.Παπανδρέου
Αυτοι αμείβονται υπέρογκα, παίρνουν 16 -τωρα πια 14- μισθους, είναι συγγενεις και ψηφοφοροι Βουλευτων και ασφαλως ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΩΣ ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΟΙ !!!

Περικοπές στις αμοιβές των βουλευτών και των υπαλλήλων της βουλής ανακοίνωσε ο Φ. Πετσάλνικος. Πέραν από τα όσα ισχύουν για τους βουλευτές ο πρόεδρος της Βουλής ανακοίνωσε ότι δεν θα τους καταβάλλονται τα δώρα των Χριστουγέννων και του Πάσχα και παράλληλα θα υπάρξει νέα περαιτέρω μείωση κατά 8% στο επίδομα οργάνωσης γραφείου και στα έξοδα κίνησης.
Σε ότι αφορά στους υπαλλήλους της Βουλής, μειώνονται κατά 8% τα επιδόματα
τους και επίσης κατά 8% τα επιδόματα κίνησης και υπερωριακής απασχόλησης (που είχαν ήδη μειωθεί κατά 12%).
Μειώνεται περαιτέρω κατά 8% το ειδικό επίδομα έκτακτης αποζημίωσης (είχε μειωθεί ήδη κατά 12% για ποσά μέχρι 1.000 ευρώ και 17% για πάνω από 1.000 ευρώ).
Τέλος για τους υπαλλήλους της Βουλής στα δώρα Χριστουγέννων και Πάσχα ισχύουν οι διατάξεις για τους δημοσίους υπαλλήλους (1.000 ευρώ συνολικά το χρόνο για μισθούς έως 3.000 ευρώ και κόβονται για μεγαλύτερους).
Υπενθυμίζεται ότι ήδη σε ότι αφορά τους 300 της βουλής έχει επιβληθεί 5% μείωση στις βουλευτικές αποζημιώσεις, 12% στα διάφορα επιδόματα (οργάνωσης γραφείου, έξοδα κίνησης) και 15% μείωση στις συμμετοχές των βουλευτών στις κοινοβουλευτικές επιτροπές.
Σε ακέραιους αριθμούς αυτό σημαίνει ότι μέχρι τώρα (πριν τις σημερινές ανακοινώσεις), οι βουλευτές έχαναν 800 ευρώ μηνιαίως ενώ 1.030 ευρώ είναι το ποσό για τον πρόεδρο της Βουλής.

ΠΗΓΗ 3/5/10

29 ΔΙΣ
είναι τα λεφτά που μετέφεραν οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΑΘΕΤΕΣ σε ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ
Ν.Μαριάς σε πάνελ εκπομπής στην ΕΤ 3 Παρασκευή 7.5.10 με Γ.Μανωλη, Ν.Μαριά, Στ.Κουτμερίδη, Ε.Αμανατίδου, Γ.Δελαστίκ

250 ΔΙΣ
είναι οι καταθέσεις στις ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ
Γ.Δελαστίκ σε πάνελ στην ΕΤ 3 Παρασκευή 7.5.10 με Γ.Μανωλη, Ν.Μαριά, Στ.Κουτμερίδη, Ε.Αμανατίδου

26 ΔΙΣ
μπορουσαμε να αντλήσουμε το Γενάρη στην εκδοση ομολογου με 6 % και τελικα πήραμε μόνο 6. Δεν θα είχαμε άλλη δανειακή ανάγκη μέχρι τον ΟΚΤΩΒΡΗ !!!!!!!
απο την ιδια εκπομπη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου