Κυριακή, 20 Ιουνίου 2010

Παραπέμπονται για πλημμέλημα 4 για την υπόθεση Ζαχόπουλου


Την παραπομπή σε δίκη με κατηγορίες σε βαθμό πλημμελήματος, των τεσσάρων από τους έξι κατηγορούμενους, στην υπόθεση Ζαχόπουλου, αποφάσισε με βούλευμα του το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών.
Οι δικαστές παραπέμπουν σε δίκη ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων την βασική κατηγορουμένη Εύη Τσέκου, τον εργατολόγο Χρήστο Νικολιτσόπουλο, τον εκδότη Θέμο Αναστασιάδη και τον δημοσιογράφο Γιάννη Μακρυγιάννη, ενώ απαλλάσσουν των κατηγοριών, τους δικηγόρους Δημήτρη Μπαλέρμπα και Ηρακλή Κουτελίδα.
Σύμφωνα με το βούλευμα, η κα Τσέκου πρέπει να δικαστεί για τις κατηγορίες της εκβίασης και της παραβίασης του νόμου περί προσωπικών δεδομένων, ο κ. Αναστασιάδης για παραβίαση του νόμου περί προσωπικών δεδομένων, ενώ ο εργατολόγος και ο δημοσιογράφος για συνέργεια στην παραβίαση.
Και οι τέσσερις απαλλάσσονται από την κατηγορία της συμμετοχής σε απόπειρα αυτοκτονίας.
Στο σκεπτικό τους οι δικαστές δέχονται ότι..........
η κα Τσέκου είχε σκοπό να εκβιάσει τον κ. Χρήστο Ζαχόπουλο γνωστοποιώντας του την ύπαρξη οπτικοακουστικού υλικού με ερωτικές στιγμές και συζητήσεις τους που είχε συλλέξει κρυφά, ώστε να τον πιέσει να την μονιμοποιήσει στο Υπουργείο Πολιτισμού.

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου