Πέμπτη, 25 Νοεμβρίου 2010

Αν μιλήσει κινδυνεύει η ζωη του... Ειναι πολλά τα λεφτά στο Αιγαίο...

Η κυρία που βλέπετε στη φωτογραφία είναι η Τουρκάλα δημοσιογράφος Zeyno Baran

η οποία, στις 14 Μαρτίου 2007, έγραψε στο Αμερικανικό περιοδικό NATIONAL REVIEW, ένα άρθρο για τον αγωγό Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολη, στο οποίο προειδοποιεί την Ελλάδα για τους κινδύνους της Ελληνορωσικής συμφωνίας και ουσιαστικά ρίχνει την πρώτη προειδοποιητική βολή προς Καραμανλή, να μην κάνει κακές παρέες (βλέπε Πούτιν).
Το άρθρο βρίσκεται ΕΔΩ
Δύο μέρες μετά, στις 16 Μαρτίου 2007, Πούτιν και Καραμανλής, υπογράφουν τη συμφωνία για τον αγωγό (χωρίς να ακούσουν τη Ζeyno!)
Ο κύριος που βλέπετε παρακάτω, είναι ο Αμερικανός βοηθός Υπουργός Εξωτερικών, Matthew Bryza

Στις 29 Ιουνίου 2007, ο κ.Μπράϊζα, ρίχνει τη δεύτερη προειδοποιητική βολή, με δηλώσεις του στο ΒΗΜΑ, προς Καραμανλή: "μην προχωράς με τον αγωγό"
Το δημοσίευμα του ΒΗΜΑτος είναι αυτό:

ο Καραμανλής συνεχίζει να μην ακούει τους Αμερικανούς (και την Zeyno) !
Έτσι, στις 23 Αυγούστου 2007, ξεσπούν 170 πυρκαγιές σε μια νύχτα στην Πελοπόννησο, με δεκάδες νεκρούς
Πόνος, δάκρυ, θάνατος, καταστροφή και ....για όλα φταίει ο Καραμανλής (φυσικά).Επειδή όμως, όλες οι ιστορίες έχουν happy end,
την ίδια μέρα, στις 23 Αυγούστου 2007, η Τουρκάλα δημοσιογράφος Zeyno, που γνωρίσαμε παραπάνω και έριξε την πρώτη προειδοποιητική βολή στον Καραμανλή, παντρεύεται στην Κωνσταντινούπολη, τον Matthew Bryza, αυτόν που έριξε την δεύτερη βολή !
Kαι ζήσαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα !
Ηθικό δίδαγμα: ΦΤΑΙΕΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ !

http://taxalia.blogspot.com/

Η ΦΙΛΟΤΙΜΙΑ παρουσιάζει και το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας ΤΟ ΒΗΜΑ με ημερομηνία
29 Ιουνίου 2007, που "φιλοξένησε" τις προειδοποιήσεις πρός τον κ. Καραμανλή. Για την ιστορία αναφέρουμε πως το συγκεκριμένο φύλλο έχει "εξαφανιστεί" από το ηλεκτρονικό αρχείο της εφημερίδας.

Λίγη υπομονή μέχρι να γίνουν ευρύτερα γνωστές οι συμφωνίες για την "μοιρασιά" των πλουτοπαραγωγικών πηγών της Ελλάδος και ΟΛΑ θα ξεκαθαρίσουν. Τι, ποιός, που, πότε και γιατί. Κάποιοι θα δικαιωθούν και κάποιους άλλους θα τους συνοδεύει το στίγμα του προδότη. Είπαμε, λίγο υπομονή.
F.I.

απο τα blog
taxalia - filotimia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου