Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Ακόμα δεν έχουν στείλει το πόρισμα για το Κτηματολόγιο...

ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ Α.Ε.: Ακόμα δεν έχουν στείλει το πόρισμα του Αρεοπαγίτη Λέανδρου Ρακιντζή στον αρμόδιο Εισαγγελέα για την άσκηση ποινικών διώξεων: Προηγήθηκε η παραίτηση του τότε Διευθυντή Νομικής Διέυθυνσης Λάμπρου Κιτσαρά,λόγω των παράνομων προεκλογικών προσλήψεων και της γενικότερης αδιαφάνειας(παράνομη ανανέωση σύμβασης του τότε Γενικού Διευθυντή με το υπέρογκο ποσό των 300.000ευρώ σε περίοδο κρίσης κ.α.) που επικρατούσε στη Κρατική εταιρεία Κτηματολόγιο Α.Ε.,χωρίς να αντιδράσει ποτέ,ενώ κατείχε θέση επόπτη τήρησης της νομιμότητας-Διευθυντή Νομικής Διέυθυνσης της Κτηματολόγιο Α.Ε.. Δεν αντέδρασε ούτε όταν ο πρώην Πρόεδρος Κτηματολογίου κυκλοφορούσε με ΟΠΛΑ μέσα στη κρατική εταιρεία,θυμίζοντας εποχές χούντας και...
κατάλυσης της Δημοκρατίας μας(άλλωστε ο πρώην Πρόεδρος το παραδέχθηκε δημόσια στην εκπομπή Αποκαλυπτικό δελτίο και στον δημοσιογράφο Γιάννη Παπαγιάννη, ότι κυκλοφορόυσε με όπλα στη εταιρεία).
Αρχές Ιουλίου 2010 δημοσιέυθηκε το πόρισμα του Αρεοπαγίτη Λέανδρου Ρακιντζή για το Κτηματολόγιο και οι επιθεωρητές δημόσιας διοίκησης κρίνουν ότι το πόρισμα πρέπει να οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα για την άσκηση τυχόν ποινικών διώξεων,καθώς παραθέτουν συγκεκριμένα στοιχεία παράβασης των κανόνων Δικαίου του Ελληνικού κράτους και σοβαρές παρανομίες που χρήζουν περαιτέρω έρευνας.Οι επιθεωρητές δημόσιας διοίκησης προέβησαν σε έρευνα μηνών στο κτηματολόγιο και διαπίστωσαν ποινικά αδικήματα εις βάρος του Ελληνικού δημοσίου.Ζητούν επιπλέον έρευνα για στοιχεία που εικάζουν ότι πλαστογραφήθηκαν από την πρώην διοίκηση.Μιλούν για σκόπιμη πλαστογραφία στις ημερομηνίες εγγράφων και ζητούν τεχνικό έλεγχο για πειραγμένα στοιχεία.Μιλούν για σοβαρές παρανομίες με στοιχεία.
Μετά από αυτό το πόρισμα φωτιά των επιθεωρητών για το Κτηματολόγιο,η νυν διοίκηση Κτηματολογίου δεν έχει στείλει ακόμα το πόρισμα στον αρμόδιο Εισαγγελέα,για έρευνα και τυχόν άσκηση ποινικών διώξεων.Τα αναλυτικά στοιχεία που παραθέτουν οι Επιθεωρητές στο πορισμά τους,παραμένουν στο συρτάρι του νυν προέδρου της Κτηματολόγιο Α.Ε. και οι σοβαρές παρανομίες οδέυουν προς συγκάλυψη.Άραγε γιατί η νυν διοίκηση Κτηματολογίου δεν έχει ακόμα ζητήσει την παρέμβαση εισαγγελέα για τα στοιχεία του ανωτέρω πορίσματος;;Γιατί επιθυμούν την συγκάλυψη παρανομιών;;Γιατί ζήτησαν έρευνα στο κτηματολόγιο από τους επιθεωρητές και μετά δεν αξιοποιούν τα στοιχεία του πορισματός τους;;Γιατί εκθέτουν τον Αρεοπαγίτη Ρακιντζή;;;Πρόκειται για κατάφορη προσβολή στο πρόσωπο του Αρεοπαγίτη Ρακιντζή και στο θεσμό των επιθεωρητών.
Σε αντίστοιχες περιπτώσεις,ο υπουργός πολιτισμού Γερουλάνος και ο υπουργός υποδομών Ρέππας μετά τη δημοσίευση πορίσματος επιθεωρητών για οργανισμούς των υπουργείων τους,έστειλαν αμέσως τα πορίσματα στον Εισαγγελέα και ταυτόχρονα διέταξαν και διοικητικές κυρώσεις.Γιατί η διοίκηση Κτηματολογίου δεν ενεργεί παρομοίως με τον κ. Γερουλάνο και τον κ. Ρέππα;;Γιατί δεν στέλνει το πόρισμα στον Εισαγγελέα και γιατί δεν τιμωρεί διοικητικά τους υπέυθυνους,με βάση τα στοιχεία που παραθέτουν οι επιθεωρητές ;; Είναι δυνατόν κάποιοι παράνομοι να κατέχουν ακόμα Διευθυντικές θέσεις ;;;

http://press-gr.blogspot.com/2011/02/blog-post_1599.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου