Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΤΗΣ ΔΙΑΣ ΜΕ 20.000 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ 200.000 ΑΠΟ ΤΟΝ Δ.ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ


Το ποσό των 20.000 ευρώ θα προσφέρει η Βουλή σε κάθε οικογένεια των ειδικών φρουρών που έχασαν τη ζωή τους σε ένοπλη συμπλοκή στο Ρέντη. Συνολικά 200.000 ευρώ από τον επιχειρηματία Δημήτρη Μελισσανίδη.
Η Βουλή θα παράσχει οικονομική στήριξη ύψους 20.000 ευρώ, σε κάθε μία από τις οικογένειες των δύο αδικοχαμένων ειδικών φρουρών της ομάδας ΔΙΑΣ, που έπεσαν νεκροί από τα πυρά κακοποιών στο Ρέντη.

Η απόφαση πάρθηκε μετά από σχετική εισήγηση του προέδρου της Βουλής, Φίλιππου Πετσάλνικου, η οποία έγινε δεκτή από τη Διάσκεψη των Προέδρων του Κοινοβουλίου.
Στη διάσκεψη, τονίστηκε ότι ο Ιωάννης Ευαγγελινέλης και ο Γεώργιος Σκυλογιάννης, θυσίασαν τη ζωή τους για την ασφάλεια και την προστασία των πολιτών.
Βοήθεια και από τον Δ. Μελισσανίδη
Παράλληλα με την οικονομική ενίσχυση της Βουλής, ο επιχειρηματίας Δ. Μελισσανίδης, θα συμβάλλει και αυτός στην στήριξη των οικογενειών, αφού θα προσφέρει συνολικά 200.000 ευρώ στους συγγενείς των νεκρών αλλά και των τραυματιών της αιματηρής συμπλοκής.
Ο κ. Μελισσανίδης δήλωσε ότι με τη χειρονομία του αυτή, εκφράζει την έμπρακτη συμπαράστασή του, στους αστυνομικούς που αγωνίζονται καθημερινά για την ασφάλεια των πολιτών.

http://amaliada-news.blogspot.com/2011/03/20000-200000.html

ΣΧΟΛΙΟ

20.000 αξίζουν οι δύο αστυνομικοί που σκοτώθηκαν απο γνωστους-άγνωστους εγκληματίες, που η ελληνική δικαιοσύνη τους βγάζει έξω ενω έχουν κάνει εγκλήματα ;;;
Δεν τους πιάνουν γιατί θα φανεί οτι είναι γνωστοί εγκληματίες, που έχουν βγει με χαριστικές άδειες απο τις φυλακές και έχουν καταδικαστεί με χαριστικές ποινές -χάδια, με το αζημείωτο...

Εδω ένα σκύλο ρε χάνει ο άλλος και ζητάει αποζημίωση 30.000 ευρω !!!!
Κατ'αρχήν αυτο το σάπιο, διεφθαρμένο κράτος έπρεπε να δώσει αποζημίωση για το θάνατο των δύο ενστόλων, τουλάχιστον 300.000 ευρω στην κάθε οικογένεια και μιά δουλειά ή μόνιμη σύνταξη σε μέλη των οικογενειών που άφησαν πίσω.

Και ο Μελισσανίδης τι ρόλο παίζει ;;
Ωραία έδωσε 200.000... γιατί τα έδωσε ;; Μήπως για να καλοπιάσει κάποιους για κάτι ;;
Γιατί να μας βάζει σε υποψίες ;; Που είναι η υποχρέωση του κράτους την ώρα που χαρίζει στο μεγαρο μουσικής 95.000.000 ευρω ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Και γιατί τότε οι άλλοι εφοπλιστές δεν δίνουν ;;
Γιατί δεν δίνουν αμα είναι τόσο φιλάνθρωποι 10.000 έστω για βενζίνες, λάδια, μπουζί, σέρβις κλπ που χρειάζονται τα οχήματα της Αστυνομίας ;;
Γιατί δεν δίνουν έστω και 10.000 ευρω για κράνη και αλεξίσφαιρια γιλέκα ;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου