Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

ΤΡΙΚΥΜΙΑ ΕΝ ΚΡΑΝΙΩ...

Ευρωπαίοι πολιτικοί, οικονομικοί παράγοντες και άλλοι νταλαβεριτζήδες, ερίζουν πάνω απο το ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΤΩΜΑ της Ελλάδας, για το τί πρέπει να γίνει να σωθούμε ή να προσπαθήσουμε τέλος πάντων...

Απο την άλλη Ελληνες πολιτικοί και πολιτικάντηδες, με καμμένο εγκέφαλο οι περισσότεροι, απο την διαπλοκή και την διαφθορά χρόνων, ζαλισμένοι έως μαστουρωμένοι απο τη δύναμη της εξουσίας που τους δίνει η συναλλαγη με μεγάλο μέρος του λαού που καρπώνεται σε μικρότερο βαθμό, μαζι με αυτους το μεγαλύτερο μέρος του ΠΑΡΑΓΩΜΕΝΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ της χώρας, παράνομα, καταχρηστικά και ενερυθρίαστα, προτείνουν φορολογικά νομοσχέδια και νόμους, έκτακτες εισφορές και άλλες αλλοπρόρσαλλες "μαγικές" συνταγές !!!

Ας δούμε λοιπον τις παλινωδίες του νου και του θυμικού τους, παλεύοντας με την αδηφαγία και το σαδισμό τους κι απ'την άλλη με τις όποιες αδυναμίες της εφαρμογής των σαρκοβόρων προγραμμάτων τους απο τις λαϊκές αντιδράσεις που φουντώνουν !!!


ΣΟΪΜΠΛΕ 21/6/11

«Η Ελλάδα έχει πολύ περισσότερες ώρες ηλιοφάνειας από τη Γερμανία και θα μπορούσε να εξάγει σε μας ρεύμα. Η ελληνική οικονομία θα είχε έτσι ένα ανταγωνιστικό εξαγωγικό προϊόν και μάλιστα περιζήτητο», δήλωσε ο Σόιμπλε σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Die Zeit, που θα δημοσιευτεί την Τετάρτη.

ΕΠΑΝΑΓΟΡΑ ΟΜΟΛΟΓΩΝ ΑΠΟ ΤΡΑΠΕΖΕΣ


ΕΠΑΝΑΓΟΡΑ ΟΜΟΛΟΓΩΝ ΑΠΟ ΙΔΙΩΤΕΣ


ΠΟΥΛΗΣΤΕ ΤΙΣ (ΠΡΟΣΟΔΟΦΟΡΕΣ) ΔΕΚΟ


ΠΟΥΛΗΣΤΕ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ


ΠΟΥΛΗΣΤΕ ΝΗΣΙΑ


ΠΟΥΛΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου