Τετάρτη, 31 Αυγούστου 2011

Πέτρος Τατούλης: διόρισε την κόρη του επειδή τον έκανε παππού!



Πριν από λίγο καιρό, η όμορφη μελαχρινή κόρη του περιφερειάρχη Πελοποννήσου, πλέον, Πέτρου Τατούλη, Εύη (Παρασκευή, κατά κόσμον), του έδωσε μια χαρά. Τον έκανε για δεύτερη φορά παππού, αλλά, το σημαντικότερο, ο μπόμπιρας θα είναι και… διάδοχος του ονόματος, μια και θα φέρει το όνομα Πέτρος. Ως εδώ, τίποτε μεμπτόν·αντιθέτως, αρκετά χαρμόσυνο το γεγονός. 0 κ. Τατούλης όμως δεν αρκέστηκε σε ένα απλό δώρο, όπως θα έκανε κάθε γονιός-παππούς. Αποφάσισε -νομότυπα μεν αλλά όχι ηθικά δε-, την ώρα που η ανεργία μαστίζει χιλιάδες συμπολίτες της περιφέρειας του, να λάβει μια προκλητική απόφαση. Να διορίσει -ο πάλαι ποτέ αριστερός, και μάλιστα μαοϊκός, που βρέθηκε στην πάντα φιλόξενη αγκαλιά της Κεντροδεξιάς και εσχάτως σε αυτήν του ΠΑΣΟΚ, στον δρόμο για την Περιφέρεια Πελοποννήσου- την κόρη του Παρασκευή Τατούλη, ως δημοσιογράφο.

Δημοσιογράφος – σύμβουλος

Αυτό αποκαλύφθηκε στο «Διαύγεια», σε ανάρτηση των εντολών πληρωμής 27.287,44 ευρώ ως αμοιβών του μηνός Αυγούστου ειδικών συμβούλων και δημοσιογράφων της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Εκεί αναφέρεται ότι το ποσό 4.388,43 ευρώ (ένταλμα πληρωμής με Αρ. Πρωτ. 35973/11801) αφορά την αμοιβή -του μηνός Αυγούστου επίσης- για δυο προσληφθέντες ως δημοσιογράφους στην περιφέρεια, την κυρία Τατούλη Παρασκευή και τον κ. Τσοράκη Απόστολο.

Να σημειώσουμε ότι είναι δικαίωμα του κάθε περιφερειάρχη να προσλαμβάνει όποιον σύμβουλο θέλει, μια και όλα γίνονται κατά παρέκκλιση του νόμου Πεπονή, με «ειδικές διατάξεις» και «ειδικές συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου». Η αδυναμία του περιφερειάρχη στην όμορφη πρασινομάτα κόρη του είναι διαχρονική, μια και αποτελούσε στενή συνεργάτιδα του και στο υπουργείο Πολιτισμού, προκαλώντας διάφορα σχόλια με τις παρεμβάσεις της.

Πηγή: Δημοκρατία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου