Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου 2011

Τα επίχειρα μιάς επικίνδυνης νομοθεσίας που βγάζει έξω τον εγκληματία και καταστρέφει τον αθώο και παραγωγικό πολίτη

Κατασκεύαζαν «κλώνους» πιστωτικών καρτών


Κάρτες «κλώνους», με στοιχεία που αντλούσαν από το διαδίκτυο και από ιστοσελίδες όπου πωλούνται προσωπικά δεδομένα κατόχων πιστωτικών καρτών, κατασκεύαζαν δύο Έλληνες, 47 και 53 ετών και τις χρησιμοποιούσαν σε διάφορες περιοχές της χώρας, πραγματοποιώντας συναλλαγές με επιχειρήσεις.

Οι δύο πλαστογράφοι συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω στο Ναύπλιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Οικονομικών Εγκλημάτων της Ασφάλειας Αττικής, την ώρα που κατασκεύαζαν τέτοιες κάρτες, με στοιχεία που είχαν υποκλέψει από το διαδίκτυο, σε δωμάτιο ξενοδοχείου της πόλης.

Από την έρευνα διαπιστώθηκε ότι τον προηγούμενο μήνα είχαν μεταβεί στη Σαντορίνη πραγματοποιώντας μεγάλο αριθμό παράνομων συναλλαγών σε διάφορες επιχειρήσεις του νησιού.

Στη κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 11 κάρτες κλώνοι, τέσσερις ταυτότητες, τρεις άδειες οδήγησης, ένας ψηφιακός δίσκος και δύο φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές. Oι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου.

kathimerini.grΕιδησεις που περνανε στα ψιλα :
"...από ιστοσελίδες όπου πωλούνται προσωπικά δεδομένα κατόχων πιστωτικών καρτών"

Την ιδια στιγμη υπάρχει θέμα προσωπικών δεδομένων, για κακοποιούς που συλλαμβάνονται, έτσι οταν κάποιος συλληφθεί 50 φορες δεν θα το μάθει κανείς, όμως θα έχει αποφυλακιστεί 49 φορές, που σημαίνει ότι έτσι δίνει δουλειά σε δικηγόρους και λεφτα -μίζες- σε δικαστές για να τους βγάλουν σύντομα έξω...

Στην ουσία το τζίρο των παράνομων πράξεων (ναρκωτικά, εμπόριο λευκής σάρκας, δουλεμπόριο, ληστείες, κλοπές, απάτες, εκβιασμοί κλπ) μοιράζονται οι κακοποιοί μαζι με το κύκλωμα δικηγόρων και δικαστών αφου η ίδια "πρώτη ύλη" ξαναχρησιμοποιείται εκ του ασφαλούς !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου