Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

Η χώρα κυβερνάται απο ολόκληρη την οικογένεια Παπανδρέου...


Απο ολόκληρη την οικογένεια Παπανδρέου κυβερνάται η χώρα απο τον Οκτώβρη του '09 μέχρι σήμερα και μάλιστα τα ηνία φαίνεται να έχει αναλάβει ο Νίκος Παπανδρέου που αγωνιά να κλείσει τουλάχιστον μια μεγάλη δουλειά. Με τη μαϊμουδιά του δημοψηφίσματος και της χρεωκοπίας γενικότερα πρέπει να έχουν παντελονιάσει ο Αντρίκος και συνολικά η οικογένεια πάνω απο 2 δις. Δεν μπορεί να ξεπουλάνε έτσι άγρια και απροκάλυπτα τη χώρα χωρις να έχουν κάποιο σκοπό, κάποιο τεράστιο όφελος...

Γι'αυτο δίνουν και σε πολύ κόσμο του ΠΑΣΟΚ να "φάει" δημόσιο χρήμα ώστε αν κάτι στραβώσει να μοιραστούν οι ευθύνες αλλα να έχουν και υποστηρικτές, όπως έκανε και ο Καντάφι και χρειάστηκε ξένη επέμβαση για να αντιμετωπίσουν τους φανατικούς υποστηρικτές του. Εδω δεν είναι ακριβώς η ίδια κατάσταση γιατί εχουνε καλομάθει να τρώνε τον αγλέωρα, αλλά αν σφίξουν τα πράματα να είμαστε έτοιμοι για όλα...

Ποιοι είναι ο Έλληνας και ο Άραβας επιχειρηματίες με τους οποίους είχε επαφές η οικογένεια Παπανδρέου σύμφωνα με τον ανεξάρτητο βουλευτή.

Το πάζλ των κινήσεων της οικογένειας Παπανδρέου συνέχισε να «δένει» ο Πάνος Καμμένος.

Μάλιστα ο ανεξάρτητος βουλευτής δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter το θέμα του newsbomb.gr σχετικά με τις κινήσεις του Γιώργου Παπανδρέου για την επόμενη μέρα στο ΠΑΣΟΚ αλλά και τις επαφές του με τα εκδοτικά συγκροτήματα της χώρας.

Σε συνέντευξή του σε ραδιόφωνο του Βόλου (Μarconi Radio 96,1 F.M), ο κ. Καμμένος προχώρησε σε νέες αποκαλύψεις, γνωστοποιώντας την απάντηση του κουίζ που είχε δημοσιεύσει στο facebook, για το ποιος φιλοξενεί στο Αιγαίο την οικογένεια του Γ. Παπανδρέου.



Αποκαλύψεων συνέχεια

Ο κ. Καμμένος αναφέρθηκε σε δύο σκάφη. Στο πρώτο σκάφος, κατήγγειλε, το καλοκαίρι, ο κ. Γιώργος Παπανδρέου συνέτρωγε με τον ιδιοκτήτη του, Ντορή Μαργέλλο, ενώ στο ίδιο σκάφος επέβαιναν και πολιτικοί, των οποίων τα ονόματα δεν θέλησε ακόμη να αποκαλύψει.

Το δεύτερο σκάφος μπροστά από το οποίο είχε φωτογραφηθεί ο Νίκος Παπανδρέου ανήκει σε μεγάλο επιχειρηματία από το Λίβανο. Μάλιστα, ο κ. Καμμένος κατήγγειλε ότι κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του Ν. Παπανδρέου στο Αιγαίο, στο σκάφος αυτό έγιναν διάφορες προσφορές από επιχειρηματικά συμφέροντα, ακόμη και για την αγορά του Ελληνικού.


«Να ξέρουν οι Έλληνες τι συμβαίνει»

Στόχος των αποκαλύψεων του κ. Καμμένου είναι να ξέρουν οι Έλληνες τι συμβαίνει. Τα στοιχεία αυτά τα έχει παραδώσει στις εισαγγελικές αρχές, που διενεργούν την έρευνα για την υπόθεση των CDS.

Μάλιστα, επισημαίνει ο κ. Καμμένος, η έρευνα «μπορεί να μας οδηγήσει και θα μας οδηγήσει στην αμφισβήτηση του οποιουδήποτε χρέους» της χώρας.

Σύμφωνα με τον κ. Καμμένο, η έρευνα θα αποδείξει πώς στήθηκε μια «εγκληματική οργάνωση» στην οποία συμμετείχαν και πολιτικοί, που στόχο είχε να οδηγήσει τη χώρα στο αδιέξοδο και να παραδοθεί.

http://www.newsbomb.gr/politikh/story/106170/kammenos-aytos-ehei-tin-thalamigo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου