Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

Πέντε εκατ. ευρώ απευθείας αναθέσεις για την ..καθαριότητα του ΟΑΕΔ

Από το Σεπτέμβριο του 2010 ξεκίνησε το γαϊτανάκι των δίμηνων συμβάσεων με απευθείας ανάθεση, για την καθαριότητα των υπηρεσιών του ΟΑΕΔ. Οι τρείς πρώτες συμβάσεις ανατέθηκαν απευθείας στην ISS FACILITY SERVICES AE.

Οι επόμενες διαμοιράστηκαν στην ISS FACILITY SERVICES AE και άλλες δύο την Ένωση Εταιρειών KLUEH FACILITY MANAGEMENT – TASK J&P-ABAΞ, και ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΑΕ.

Το τέλος του γαϊτανιού παραμένει άγνωστο. Μέχρι σήμερα δαπανήθηκαν περίπου 5 εκατ. Ευρώ και το ερώτημα είναι αν θα ξεκινήσει έλεγχος αυτής της υπόθεσης τόσο από πλευράς ηθικής όσο και από την σκοπιά της πολιτικής νομιμοποίησης, ενόψει μάλιστα της διαλυμένης οικονομίας της χώρας.

Την ώρα που η Ελλάδα βρίσκεται στο χειρότερο σημείο της ιστορίας της, την ώρα που οι άστεγοι πληθαίνουν μέρα με την ημέρα και όλο και περισσότερος κόσμος βρίσκεται στα όρια της φτώχιας η κυβέρνηση Παπανδρέου έδωσε σε κάποιους εν λευκώ εκατομμύρια.

Σημαντικές δουλειές και κατά συνέπεια και σημαντικά χρηματικά ποσά, δόθηκαν το τελευταίο 6μηνο με απ’ ευθείας ανάθεση σε ιδιώτες ! Χωρίς κανένα διαγωνισμό, χωρίς κανένα τσεκάρισμα κόστους, την ώρα που ο λαός της χώρας φτάνει στην εξαθλίωση. Ως εδώ.

Οι αποκαλύψεις έρχονται τα επόμενα 24ωρα από την Black Widow… Αντέχετε την αλήθεια τους;

http://blogs.gossip-tv.gr/black-widow/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου