Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012

Έπαιρναν παραπάνω χρήματα κάνοντας παράνομες υπερωρίες από το σπίτι

Υπερωρίες από τον καναπέ του σπιτιού τους φέρονται ότι έκαναν υπάλληλοι της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, εισπράττοντας πρόσθετες αμοιβές, που σε κάποιες περιπτώσεις έφταναν τον δεύτερο μισθό. «Από...


την καταγγελία γνωρίζουμε ότι είναι χρήματα που δίνονταν από τα εξωτερικά ιατρεία των γιατρών του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Λάρισας σε προσωπικό της Γραμματείας. Δεν αφορούν πάντως σε καμιά περίπτωση χρήματα που έχουν να κάνουν με το ποσό των υπερωριών που δίνεται από το δημόσιο λογιστικό.» σημείωσε ο αντιπρύτανης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Μιχάλης Ζουμπουλάκης.


Την ίδια ώρα η επιδημία με τους τυφλούς μαϊμού φαίνεται ότι μετά τη Ζάκυνθο χτύπησε μάλλον και το νησί του Ομήρου, τη Χίο.


Έτσι την ερχόμενη Δευτέρα αναμένεται να πάει στη Χίο, κλιμάκιο του ΙΚΑ για να ελέγξει όχι μία, ούτε δύο, αλλά περίπου 400 περιπτώσεις ατόμων που εισπράττουν επίδομα τυφλότητας.


Η έρευνα αναμένεται να φωτίσει τα ερωτήματα που έχουν προκύψει στο ΙΚΑ, αλλά μπορεί να δώσει λύση και σε ένα ιστορικό ζήτημα, αποδεικνύοντας ότι ο Όμηρος, ως τυφλός, ήτανε βέρος Χιώτης.



 http://www.trelokouneli.gr/2012/07/blog-post_6391.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου