Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

Από το βαθύ ΠΑΣΟΚ θα την βρούνε: Πραίτορας του Σημιτιστάν ο επιχειρηματίας που πήγε να βάλει μπουρλότο στο ΤΠΔ


απο το Olympia.gr
Όταν ένας άγνωστος άνδρας εισέβαλε σήμερα το πρωί στο γραφείο της διευθύντριας στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων και αφού έριξε βενζίνη στο πάτωμα απείλησε να βάλει φωτιά, όλοι....


μιλούσαν για ένα ηλικιωμένο άνδρα που σε κατάσταση απόγνωσης ζητούσε να του επιστραφούν πίσω χρήματα τα οποία όπως υποστήριζε του είχαν παρακρατηθεί παράνομα.

Λίγο αργότερα όμως έγινε γνωστό το όνομα του εισβολέα. Γιώργος Τεκτερίδης, επιχειρηματίας από τα Γιαννιτσά, ο άνθρωπος που είχε απασχολήσει τη Δικαιοσύνη το 2002 για την υπόθεση με τα «φρουτάκια».

Τότε ο δημοσιογράφος Μάκης Τριαναταφυλλόπουλος είχε αποκαλύψει πως ο Γιώργος Τεκτερίδης είχε εμπλακεί στον παράνομο ηλεκτρονικό τζόγο, τα γνωστά «φρουτάκια». Μάλιστα είχε προκαλέσει αίσθηση όταν δημοσιοποιήθηκε φωτογραφία του Τεκτερίδη στο γραφείο του τότε υπουργού Μακεδονίας – Θράκης, Γιώργου Πασχαλίδη και να συζητούν με άνεση και σε φιλικότατο κλίμα.

Όπως γράφει και το zougla.gr όταν ξεκίνησε την έρευνα το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Αστυνομίας και την Ασφάλεια Γιαννιτσών εντοπίστηκε ένα εντοιχισμένο χρηματοκιβώτιο και μέσα είχε μετρητά ύψους 340.750.000 δραχμώμ -1 εκατ. ευρώ, δηλαδή – και οκτώ τραπεζικές επιταγές συνολικής αξίας 700.000 ευρώ και 164.000 δολ. ΗΠΑ.

Ακόμα βρέθηκαν 16.000 μετοχές της εταιρείας «Sparknet», δύο «χρυσές κάρτες» απεριόριστης πίστωσης, 12 βιβλιάρια καταθέσεων συνολικού ποσού 600.000 μάρκων και 86.000 δολαρίων, ένα πιστόλι 22 χιλιοστών μάρκας «Μπερέτα» και 27 σφαίρες ιδίου διαμετρήματος, καθώς και ένα όπλο εκτόξευσης αναισθητικού αερίου.

Τελικά προέκυψε πως ήταν ο άνθρωπος που πήγε τον παράνομο στοιχηματισμό στην Πέλλα.

 http://www.trelokouneli.gr/2012/11/blog-post_3774.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου