Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

Ο πρόθυμος υπάλληλος Ρ. Σπυρόπουλος χαρίζει την περιουσία του ΙΚΑ για να παραμείνει στη θέση του διοικητή



Ο πρόθυμος υπάλληλος, Ροβέρτος Σπυρόπουλος, στην εναγώνια προσπάθεια του να διατηρήσει την καρέκλα του Διοικητή του ΙΚΑ χαρίζει τα ομόλογα των ασφαλισμένων. Ο ίδιος με προσωπική του ευθύνη και χωρίς να του το ζητήσει κανείς, συμμετέχει στο Πρόγραμμα των ομολόγων εκποιώντας στην ουσία περιουσιακά στοιχεία του Ιδρύματος στο ένα τρίτο της πραγματικής τους αξίας. 

Την ώρα που ακόμα και οι διοικητές των υπό κρατικό έλεγχο τραπεζών προβάλλουν σθεναρές αντιστάσεις προκειμένου να διασφαλίσουν τα συμφέροντα των μετόχων τους και να μην κατηγορηθούν για απιστία, έρχεται ο διοικητής του πολύπαθου ΙΚΑ που δανείζεται για να πληρώσει τις συντάξεις των ασφαλισμένων και διαλαλεί από τα τηλεοπτικά παράθυρα την απόφασή του να δώσει τα ομόλογα στο 1/3 της αξίας τους.

Απ 'ο,τι φαίνεται, ο κ. Σπυρόπουλος αδιαφορεί παντελώς για τα περιουσιακά στοιχεία των ασφαλισμένων και ενδιαφέρεται αποκλειστικά για τη δική του παραμονή  στη διοίκηση του Ιδρύματος.

Άλλωστε, η διαδρομή του είναι γνωστή, αφού στο διάστημα που διετέλεσε Γενικός Διευθυντής του ΠΑΣΟΚ, τα χρέη του κόμματός του στις Τράπεζες έφθασαν τα 150 εκατομμύρια Ευρώ και σε καμιά περίπτωση δεν πρόκειται να πληρωθούν. Βεβαίως, ο Σπυρόπουλος λογαριάζει χωρίς τον ξενοδόχο. Γιατί αν κάποιοι ασφαλισμένοι προσφύγουν στη δικαιοσύνη θα βρεθεί κατηγορούμενος για κακουργηματική απιστία.

 http://www.lykavitos.gr/2012/11/blog-post_6070.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου