Τρίτη, 22 Ιανουαρίου 2013

Λεφτά υπάρχουν στο Invest In Greece – 3.100 το μήνα σε πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Πηγή: Λεφτά υπάρχουν στο Invest In Greece – 3.100 το μήνα σε πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ


 Μπορεί στην Ελλάδα οι μισθοί να μειώνονται όλο και περισσότερο για να πιάσουμε τους στόχους του Μνημονίου, δεν συμβαίνει όμως το ίδιο με τους διάφορους οργανισμούς αμφίβολης αποτελεσματικότητας που επιδοτούνται από τον κρατικό κορβανά.
Παράδειγμα ο όχι και τόσο φημισμένος για τις επιδόσεις του "Invest in Greece" που εξαγγέλθηκε και δημιουργήθηκε επί Παπανδρέου με στόχο την προσέλκυση επενδύσεων. Για όσους δεν γνωρίζουν, στο Invest In Greece πρόεδρος είναι ο κ.Άρις Συγγρός, ο οποίος όπως είχε αποκαλύψει το iefimerida.gr είχε εμπλακεί στις άδοξες διαπραγματεύσεις με το Κατάρ για το Ελληνικό, ενώ είχε διατελέσει παλαιότερα και διευθυντικό στέλεχος της... Siemens.

Οι επενδύσεις δεν ήρθαν ποτέ βέβαια αλλά ο οργανισμός εξακολουθεί να υπάρχει και να καταναλώνει κρατικούς πόρους. Και, αν ευσταθεί το δημοσίευμα της εφημερίδας «Κυριακάτικη Δημοκρατία», προσελκύει κομματικά στελέχη και αποτυχόντες πολιτευτές που τοποθετούνται εκεί χωρίς διαγωνισμό αλλά με παχυλές αμοιβές.
Έτσι, υποστηρίζει στο δημοσίευμά της η εφημερίδα, συνέβη με την δικηγόρο κυρία Μαρία Κλαυδιανού του Γεωργίου. Η κ.Κλαυδιανού πολιτεύεται με το ΠΑΣΟΚ στη Ζάκυνθο, και μπόρεσε για λίγους μήνες να γίνει βουλευτής, όταν αντικατέστησε τον Δημήτρη Βαρβαρίγο, ο οποίος αρνήθηκε να ψηφίσει το Μνημόνιο 2.
Μέχρι την έλευσή της στη Βουλή, η κ.Κλαυδιανού είχε διοριστεί συνεργάτης του νυν προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου (εικόνα) στο υπουργείο Οικονομικών, από όπου έφυγε για να πάει στη Βουλή, όπου ψήφισε το δεύτερο Μνημόνιο. Αμέσως μετά, στις εκλογές του Μαΐου και του Ιουνίου η κυρία Κλαυδιανού ήταν εκ νέου υποψήφια του ΠΑΣΟΚ στη Ζάκυνθο, αλλά απέτυχε να πάρει τη μονοεδρική.

Επειδή όμως στην Ελλάδα τα κομματικά στελέχη δεν χάνονται ποτέ, με πρόταση του διευθύνοντος συμβούλου του Invest In Greece, η κυρία Κλαυδιανού διορίζεται με σύμβαση έμμισθης εντολής αορίστου χρόνου με μηνιαία αποζημίωση 3.100 ευρώ. Όπως τονίζεται, η τοποθέτηση της απαιτεί την έγκριση του υπουργού Οικονομικών, κ.Στουρνάρα. Μένει να δούμε τι απέγινε και με αυτό...


Πηγή: Λεφτά υπάρχουν στο Invest In Greece – 3.100 το μήνα σε πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/node/86716#ixzz2IfAE2quk

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου