Τρίτη, 19 Νοεμβρίου 2013

Επαιρναν το 50% του μισθού μέσα από τη φυλακή επί 4 χρόνια!!!!

 

Τέσσερα χρόνια έπειτα από τη δολοφονία του δήμαρχου Παγγαίου, οι δράστες του εγκλήματος απολύθηκαν οριστικά από τις υπηρεσίες τους. Οι δύο δημοτικοί υπάλληλοι, που βρίσκονται στη φυλακή, δεν προσέφυγαν στο Συμβούλιο της Επικρατείας κατά της απόφασης του πειθαρχικού συμβουλίου. 

Πρόκειται για υπόθεση που είχε πάρει μεγάλη έκταση εξαιτίας του γεγονότος ότι έως και σήμερα- από το Δεκέμβριο του 2009 που είχε γίνει το έγκλημα-λάμβαναν το 50% των αποδοχών τους. Και αυτό επειδή τα προηγούμενα χρόνια δεν λειτουργούσε το δευτεροβάθμιο πειθαρχικό συμβούλιο και η σχετική απόφαση εκκρεμούσε. 


Τελικά η συνεδρίαση έγινε τους πρώτους μήνες του καλοκαιριού και στις 17 Ιουλίου τους επιδόθηκε η απόφαση απόλυσης. Αν και είχαν περιθώριο 60 ημερών να προσφύγουν κατά της απόφασης, λόγω των διακοπών στα δικαστήρια, οι 60 μέρες αυξήθηκαν σε 120 καθώς ο χρόνος μετρούσε από τις 15 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με το Mega. Στις 15 Νοεμβρίου εξέπνευσε η προθεσμία που είχαν και την Τρίτη εκδόθηκαν οι διαπιστωτικές πράξεις απόλυσής τους... 


iefimerida

http://nonews-news.blogspot.gr/2013/11/blog-post_6808.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου