Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

ΚΑΙ ΡΟΖ ΟΣΜΗ ΣΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΥ ΟΙΚΟ ΝΑΥΤΟΥ…



Κεντρικό πρόσωπο σε αυτό το σκάνδαλο μεγατόνων φέρεται ότι είναι η 46χρονη Τζ.Γ., η οποία έως και τη σύλληψή της ήταν αποσπασμένη υπάλληλος στο πολιτικό γραφείο του υπουργού Παιδείας Κωνσταντίνου Αρβανιτόπουλου και διατηρούσε, όπως προκύπτει και από τις αποκαλυπτικές τηλεφωνικές συνομιλίες της οι οποίες καταγράφηκαν από το «βαλιτσάκι» της ΕΥΠ, πολύ στενή προσωπική σχέση με τον πρόεδρο του Οίκου Ναύτου Χρήστο Παρρά, προσωπική επιλογή του Κώστα Ζωντανού του οποίου ήταν το μάτι και το αυτί στη ΝΔ, όπως λένε οι συνάδελφοι του στο οργανωτικό της ΝΔ, τον οποίο Χρήστο Παρρά η Τζένη Γ. χαρακτηρίζει «κολλητό» και «κομματόσκυλο» της Συγγρού, όπως δηλώνει και η ίδια, καθώς είναι ταυτόχρονα υψηλόβαθμο στέλεχος στον κομματικό μηχανισμό της Ν.Δ.
Υπάλληλος στο γραφείο του Χρήστου Παρρά ήταν ακόμη μία εκ των κατηγορουμένων στην υπόθεση, η Λ.Π., ενώ έχουν συλληφθεί και ο σύζυγός της (Κ.Σ.), ακόμη μία υπάλληλος του Ταμείου (η Α.Χ.), ένας «φίλος» (ο Γ.Δ.), που εμφανίζεται να «βαράει όποιον δεν πληρώνει», και γνωστός αρχισυνδικαλιστής του ΠΑΣΟΚ στον Πειραιά, υπάλληλος του Ταμείου (ο Σ.Γ.).

Ιδιαίτερα αποκαλυπτικά των σχέσεων αυτών είναι οι συνομιλίες αγάπες, τα σιρόπια, τα βογκητά και οι έρωτες της ιστορίας αυτής, που κατέγραψε το βαλιτσάκι της ΕΥΠ. Τι να κάνεις όμως , ο παράς ο φουκαράς κι ο έρωτας του Χρήστου και της Τζένης δεν κρύβονται.

Μόνο που στην περίπτωση τους κόστιζε πολύ παραπάνω.

http://dimotikosafari.blogspot.gr/2013/11/blog-post_8759.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου