Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

Μπουμπούκο ακους;;; 2 αυτοκτονίες σε μία ημέρα...

Τέλος στη ζωή του έβαλε σήμερα το πρωί ο 59χρονος Α.Τ, κάτοικος Μύρινας. Τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε τα τελευταία χρόνια, όπλισαν το G3, όπλο που είχε στην κατοχή του, αφού ανήκε στο τμήμα Εθνοφυλακής.
Ο 59χρονος, λίγο πριν οπλίσει το όπλο, άφησε σημείωμα, στο οποίο ανέφερε ότι δεν αντέχει να ζήσει άλλο σε βάρος των φίλων του. Ο πυροβολισμός, αναστάτωσε τους περιοίκους, που επικοινώνησαν αμέσως με το αστυνομικό τμήμα της Λήμνου.
Ο 59χρονος, όπως αναφέρει ο ραδιοφωνικός σταθμός Limnos fm100, τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα και αυτό τον είχε καταρρακώσει, αφού, όπως ομολογούσε σε φιλικά του πρόσωπα, δεν μπορούσε να ανταποκριθεί όπως θα ήθελε. Η χαριστική βολή ήταν ότι σε λίγο καιρό θα έμενε και άστεγος.
Στο σημείωμα που άφησε, ανέφερε:
«Δεν μπορώ να ζω άλλο σε βάρος των φίλων μου. Χειμώνιασε και πρέπει να μείνω άστεγος. Η υγεία μου είναι χάλια. Έχω 1 χρόνο να πάρω τα φάρμακα για το ζάχαρο. Παρακαλώ τον Μητροπολίτη Λήμνου να αφήσει να με θάψουν ως Χριστιανό.
Αντίο σε όλους.»

Πηγή: Αυτοκτόνησε 59χρονος στη Λήμνο-«Δεν μπορώ να ζω εις βάρος φίλων μου. Χειμώνιασε και πρέπει να μείνω άστεγος» | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/node/134951#ixzz2nSbU3PiV

Βουτιά θανάτου από τον τρίτο όροφο πολυκατοικίας έκανε λίγο μετά τις 21.30, το βράδυ της Παρασκευής, ένας 29χρονος. Ο νεαρός βρισκόταν σε διαμέρισμα φίλων του μαζί με τουλάχιστον άλλα τρία, όταν για άγνωστο λόγο αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή, σύμφωνα με την ιστοσελίδα rodiaki.gr, πέφτοντας από τον τρίτο όροφο της πολυκατοικίας στο κέντρο της Ρόδου.
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έφτασε πολύ γρήγορα στη οδό Σοφοκλή Βενιζέλου, ωστόσο οι γιατροί δεν μπόρεσαν να κάνουν κάτι περισσότερο από το να επιβεβαιώσουν τον θάνατό του.
Οι φίλοι του αυτόχειρα κλήθηκαν από τις αστυνομικές Αρχές να δώσουν καταθέσεις για να διευκρινίσουν τι ακριβώς συνέβη.
Η αστυνομία απέκλεισε αμέσως ολόκληρη την περιοχή, ενώ παράλληλα ενημερώθηκε και ο Εισαγγελέας Υπηρεσίας Ρόδου για να γίνει σχετική έρευνα.

http://www.zarpa.gr/%CE%A4%CF%81%CE%B1%CE%B3%CF%89%CE%B4%CE%AF%CE%B1-%CE%91%CF%85%CF%84%CE%BF%CE%BA%CF%84%CF%8C%CE%BD%CE%B7%CF%83%CE%B5-29%CF%87%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CF%82/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου