Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014

«Χαρίζουν» έργο στον Μελισσανίδη με φωτογραφικό διαγωνισμό




Με σκανδαλώδη τρόπο και με την ανοχή της διοίκησης του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς, επιχειρείται  να ωφεληθεί εταιρία του Δημήτρη Μελισσανίδη, η οποία ήδη δραστηριοποιείται στο μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας. Πρόκειται για μια θυγατρική της AEGEAN, η οποία αναλαμβάνει, ως μοναδική υποψήφια σημαντικό έργο στο λιμάνι του Πειραιά.
Το πλέον σκανδαλώδες στην προκειμένη περίπτωση είναι ο ίδιος ο διαγωνισμός, ορισμένες από τις διατάξεις του οποίου, δεν άφηναν περιθώριο σε κανέναν άλλο υποψήφιο ανάδοχο να καταθέσει προσφορά. Κάπως έτσι το έργο πήρε η εταιρία συμφερόντων του Μελισσανίδη, με μοναδική λεπτομέρεια πια, την έγκριση της σύμβασης από το Ελεγκτικό Συνέδριο.
Κι όλα αυτά, ενώ, όπως καταγγέλλεται, είχε προηγηθεί μεθόδευση, με την Περιφέρεια Αττικής και το υπουργείο Περιβάλλοντος, να κλείνουν το μάτι και να κάνουν δωράκια στον επιχειρηματία.

Διαβάστε το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για τις εξυπηρετήσεις της Πολιτείας στον Δημήτρη Μελισσανίδη, καθώς και όλες τις λεπτομέρειες του σκανδαλώδους φωτογραφικού διαγωνισμού  στο Hot Doc που κυκλοφορεί. 


http://www.koutipandoras.gr/article/115262/harizoyn-ergo-ston-melissanidi-me-fotografiko-diagonismo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου