Σάββατο 18 Ιουλίου 2009

350 χιλιάδες το χρόνο, κάθε λαμόγιο της σειράς εις υγείαν των κορόϊδων ...

Απο το press.gr

Ο μαϊμουδιάρης και το φύλλο συκής...

Προστατεύει την "παρέα" του ο πρόεδρος της ΕΡΤ Χρ. Παναγόπουλος, με τις 347.000 ευρώ το χρόνο, και απολύει απλούς συντάκτες

.
Από τον Γιάννη Παπαζήση
.
Ο πρόεδρος της ΕΡΤ Χρ. Παναγόπουλος, με τις ετήσιες μεικτές απολαβές των 347.00, όπως ο ίδιος παραδέχτηκε στην Επιτροπή ΔΕΚΟ της Βουλής για μια ακόμα φορά φόρεσε το «φύλλο συκής» του και προστάτεψε τους αργόμισθους με τις 3 και τέσσερις δουλειές στο δημόσιο αλλά και τους «μεγαλοδημοσιογράφους της παρέας» με τους παχυλούς μισθούς σε άλλες τόσες παράλληλες απασχολήσεις!!!.
«Εγώ δεν είμαι χωροφύλακας" είπε. Δεν ξέρω πόσοι και ποιοι –αλήθεια; δίπλα του είναι!!! τους ξέρει το πανελλήνιο και όχι ο ίδιος;- δουλεύουν στην ΕΡΤ και ταυτόχρονα και αλλού!!! Σε ραδιοφωνικούς σταθμούς, γραφεία τύπου, Γενική Γραμματεία Τύπου και Πληροφοριών, Βουλή ,τίποτα δεν ακούει;
Και τι απάντησε για την καθ' όλα παράτυπη παράνομη, προσβλητική, μειωτική και...
με συνοπτικές διαδικασίες απόλυση, της κοινοβουλευτικής συντάκτριας Νατάσας Θωμά;
Επανέλαβε την πιπίλα του. «Είχε δύο αορίστου συμβάσεις με ΕΡΤ και ΑΠΕ ταυτόχρονα!!!» Επικαλέστηκε δηλαδή –και το κάνει συνειδητά- ένα ανύπαρκτο νόμο. Γιατί πουθενά δεν υπάρχει τέτοιος νόμος στην ιστορία του ελληνικού δικαίου!!! Μπορεί σε καμιά Ζιμπάπουε!!! Πάντως δεν τον ανακαλύψαμε ακόμα για αυτό επιφυλασσόμαστε αν ισχύει εκεί!!!
Ο ανενεργός νόμος 1256/1982 Κουτσόγιωργα περί πολυθεσίας που ξέθαψε ο κ Παναγόπουλος από το συρτάρι και δεν έχει εφαρμοστεί ποτέ, αναφέρει ρητά στο πρώτο του κιόλας άρθρο ότι απαγορεύεται «άσχετα από τη φύση της εργασιακής σχέσης». Με λίγα λόγια είτε είναι τρίμηνη σύμβαση, είτε είναι ορισμένου ή αορίστου χρόνου δεν έχει καμία σημασία. Απαγορεύεται!!! Διακρίσεις ο νόμος δεν κάνει.
Άρα το επιχείρημα που επικαλείται ο κ Παναγόπουλος είναι απλά «φύλλο συκής» για να παραμένουν στην ΕΡΤ οι ημέτεροι και εκλεκτοί. που τους περισσότερους γνωρίζει το πανελλήνιο ενώ τους άλλους η «δημοσιογραφική πιάτσα».
Αλλά από …μαϊμουδιές φαίνεται να γνωρίζει πολύ καλά ο κ Παναγόπουλος.

press.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου