Τρίτη 21 Ιουλίου 2009

Μαμάνε και δέρνουνε οι σεμνοταπεινοί ...

Nέο σοκ! Ποιος είναι ο υπουργός...

...που η σύζυγός του έπαιρνε λεφτά, υποσχόμενη διορισμούς, για να τα παίζει στα χαρτιά; Άνω κάτω η κυβέρνηση από νέο σκάνδαλο. Ποιοι είναι οι ...δώδεκα "ύποπτοι"
.
Από τον Άλκη Νίκα
.
Άνω κάτω έχει γίνει η κυβέρνηση από τη διαρροή πληροφοριών -που μεταδόθηκαν από το "Αποκαλυπτικό Δελτίο" του Extra3- σύμφωνα με τις οποίες σύζυγος υπουργού, η οποία έχει πάθος με την πράσινη τσόχα, απέσπασε χρήματα από πολίτες με την υπόσχεση ότι θα διορίσει τα παιδιά τους στο δημόσιο.
Κατά το ρεπορτάζ, η υπουργική σύζυγος πήρε, εν αγνοία του υπουργού, τα χρήματα -μερικές χιλιάδες ευρώ στο σύνολο- για να τα παίξει στα χαρτιά αλλά δεν τήρησε τις υποσχέσεις με αποτέλεσμα δύο ή τρεις από τους εξαπατηθέντες να στείλουν καταγγελίες στο Μέγαρο Μαξίμου. Επίσης, σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν, η σύζυγος έκοψε επιταγές από το καρνέ του συζύγου της οι οποίες βρέθηκαν στα χέρια τοκογλύφων της Ομόνοιας -"απ' αυτούς που συνεργάζονταν με τον Τρομπούκη" όπως ελέχθη χαρακτηριστικά- και τις οποίες ο υπουργός αναγκάστηκε να στείλει τους αστυνομικούς του για να τις πάρουν πίσω!
Ο υπουργός (και όχι υφυπουργός) είναι εν ενεργεία, αλλά δεν ειπώθηκε το όνομά του. Ειπώθηκε όμως ότι...
το γνωρίζει ο πρωθυπουργός και ότι επιχειρείται από το Μέγαρο Μαξίμου να αντιμετωπιστεί το θέμα αλλά χωρίς να έχει παραπεμφθεί στη Δικαιοσύνη.
Προς το παρόν πάντως και μέχρι να ξεκαθαριστεί (αν ξεκαθαριστεί) για ποιον πρόκειται οι υποψίες βαρύνουν ...όλους τους υπουργούς. Ή μάλλον σχεδόν όλους. Ποιοι εξαιρούνται;
Κατ' αρχάς, οι γυναίκες υπουργοί. Δηλαδή η Ντ. Μπακογιάννη και η Φ. Πάλλη - Πετραλιά. Εξαιρούνται επίσης οι υπουργοί που δεν είναι παντρεμένοι. Δηλαδή ο Άρης Σπηλιωτόπουλος και ο Κωστής Χατζηδάκης.
Έτσι η λίστα των "υπόπτων" απαρτίζεται από τους (με βάση την αλφαβητική σειρά των υπουργείων): Σωτ. Χατζηγάκη, Ν. Δένδια, Β. Μεϊμαράκη, Αν. Παπαληγούρα, Πρ. Παυλόπουλο, Στ. Καλαφάτη, Ευρ. Στυλιανίδη, Γ. Παπαθανασίου, Γ. Σουφλιά, Δημ. Αβραμόπουλο, Κ. Μαρκόπουλο, Αντ. Σαμαρά.
Για ποιον από αυτούς τους δώδεκα πρόκειται; (Αν πρόκεται για κάποιον από αυτούς). Και τι θα γίνει, θα παραμείνει στη θέση του ή θα (αναγκαστεί να) παραιτηθεί, ίσως και εντός της ημέρας;

press.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου