Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2009

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Με μια ονειρική τελετή σε ένα παραμυθένιο σκηνικό ένωσαν τις ζωές τους το Σάββατο το απόγευμα, ο κύριος Νίκος Βαρδινογιάννης και η κυρία Αλεξία Αντσακλή στο Πόρτο Χέλι.

Πάνω από χίλιοι πεντακόσιοι καλεσμένοι-ανάμεσά τους η ελίτ της αθηναϊκής κοινωνίας, επιχειρηματίες, εφοπλιστές και πολιτικοί-έδωσαν το παρόν στη γαμήλια δεξίωση του ζευγαριού, όχι όμως και στην τελετή που έγινε σε κλειστό οικογενειακό κύκλο.

Ο κόλπος μπροστά από το Marianna’s Bay, είχε κατακλυστεί από κότερα-κάποιοι κάνουν λόγο για πάνω από σαράντα θαλαμηγούς-τα οποία δημιουργούσαν ένα εντυπωσιακό σκηνικό, ειδικά το βράδυ με τα φώτα τους αναμμένα.

Ο γάμος του ζευγαριού έγινε στις εφτάμιση το απόγευμα και η δεξίωση άρχισε στις εννιά το βράδυ, όταν οι προσκεκλημένοι άρχισαν να παίρνουν τις θέσεις τους στις τρεις σειρές τραπεζιών που είχαν στηθεί, ενώ το ονειρικό σκηνικό συμπλήρωναν οι ορχιδέες πάνω από τα κεφάλια τους, αριστοτεχνικά στημένες καθ’ όλο το μήκος των τραπεζιών.

Οι τζαζ μελωδίες από την εικοσαμελή ορχήστρα, αποτέλεσαν ιδανικό άκουσμα κατά την διάρκεια του γαμήλιου δείπνου, που είχε σαν πρώτο πιάτο καραβίδες και γαρίδες, ενώ το δεύτερο φιλέτο κρέας με πατάτα και σπανάκι.

Το ζευγάρι εμφανίστηκε βγαίνοντας από το σπίτι, μέσα σε χειροκροτήματα και όταν άρχισε ο χορός πρωτοστάτησε η αδερφή της νύφης κυρία Μαρίνα Αντσακλή, που παρέσυρε και πολλούς άλλους από τους λαμπερούς καλεσμένους της βραδιάς.

Τα μέτρα ασφαλείας στην περιοχή ήταν δρακόντεια, κάτι αναμενόμενο με τα ηχηρά ονόματα που έδωσαν το παρόν, όπως ήταν η κυρία Μαριάννα Λάτση, το ζεύγος Γκαντούρ, σύσσωμη η οικογένεια Μαρτίνου, το ζεύγος Θανάσης και Βάνα Λαβίδα, οι εφοπλιστές κ.κ. Ευάγγελος Πιστιόλης, Χάρης Βαφειάς και ο Σωκράτης Κόκκαλης με τη σύζυγό του Ελένη.

Το παρόν από τον χώρο της πολιτικής έδωσε η υπουργός Εξωτερικών κ. Ντόρα Μπακογιάννη, ο υπουργός Υγείας κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο υπουργός Πολιτισμού κ. Αντώνης Σαμαράς, η υπουργός Απασχόλησης κ Φάνη-Πάλλη Πετραλιά, ο πρόεδρος της Βουλής κ. Δημήτρης Σιούφας κ.α.



Θα μου πείτε και που είναι η λαμογιά ;; Η λαμογιά λοιπον είναι να διαχειρίζονται σε μια μικρη χώρα όπως τη δικιά μας, τόσους πακτωλούς χρημάτων 5-10 οικογένειες και ο λαος να πεινάει, να μην έχει δουλειές, να μην έχει περίθαλψη, να μην έχει διέξοδο τελικα ...
Και μη μας πούνε ότι τα κάνανε με τον κόπο τους γιατί θα γελάσουμε πικρα ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου