Σάββατο, 17 Οκτωβρίου 2009

Μεγάλο νούμερο τελικά ο καθηγητής Παυλόπουλος ...


..ως υπουργός Εσωτερικών, αλλά με λεφτά του κράτους!!! Κι άλλα 162 χιλιάδες για άλλο αυτοκίνητο όταν έγινε αναπληρωτής υπουργός ο Χρ. Μαρκογιαννάκης.
Να γιατί χρειάζεται περιστολή στη σπατάλη...
.
Από τον Στάθη Παλαιολόγο
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ
.
Θα μπορούσε να θεωρήσει κανείς κίνηση εντυπωσιασμού την απόφαση της κυβέρνησης, δια του αρμόδιου υπουργού Εσωτερικών Γ. Ραγκούση, να περιορίσει τα κρατικά αυτοκίνητα. Κι όμως δεν είναι για όποιον γνωρίζει την πραγματικότητα. Μια μόνο πτυχή αυτής της πραγματικότητας αναδεικνύει το έγγραφο που αποκαλύπτουμε (κάντε κλικ επάνω για να μεγαλώσει).
Είναι η απάντηση που είχε δώσει στη Βουλή τον Μάρτιο του 2008 ο τότε υφυπουργός Εσωτερικών Χρ. Ζώης στον βουλευτή του ΛΑΟΣ Κωστή Αϊβαλιώτη και από την οποία προκύπτει ότι:
Το 2004 το υπουργείο Εσωτερικών αγόρασε θωρακισμένη Mersedes για τις μετακινήσεις του Προκόπη Παυλόπουλου αξίας 150.223,12 ευρώ. Δηλαδή μια από τις πρώτες ενέργειες του κ. Παυλόπουλου μόλις έγινε υπουργός (στην εποχή του "σεμνά και ταπεινά") ήταν να προμηθευτεί νέα, πανάκριβη, αυτοκινητάρα. Κι αυτή είναι τιμή του 2004 - δηλαδή πριν από πέντε και πλέον χρόνια!
Την περίοδο εκείνη ο κ. Παυλόπουλος δεν είχε και τις υπουργικές αρμοδιότητες για τη Δημόσια Τάξη, οπότε θα μπορούσε να...

δικαιολογηθεί ίσως μια τέτοια ακριβή αγορά για λόγους ασφαλείας.
Η Γενική Γραμματεία Δημόσιας Τάξης προμηθεύτηκε πάντως θωρακισμένο αυτοκίνητο το 2007 όταν υπήχθη στο υπουργείο Εσωτερικών υπό τον κ. Παυλόπουλο και με αναπληρωτή υπουργό τον Χρ. Μαρκογιαννάκη. Κι αυτό ήταν αξίας 162.620 ευρώ.
Συνολικά δηλαδή για τα δύο αυτοκίνητα δόθηκαν περίπου 312.000 ευρώ!!!
Χρειάζεται λοιπόν ή δεν χρειάζεται περιστολή στη σπατάλη;

press.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου