Σάββατο, 31 Οκτωβρίου 2009

Βαρβιτσιώτης και λιγδιάρικα διαφημιστικά πακέτα ...
Απάντηση στο δημοσίευμα του με το οποίο σχολιάζαμε την προσπάθεια της εταιρείας V+O να κλείσει ραντεβού με τον υπουργό Πολιτισμού Παύλο Γερουλάνο, μας έστειλε πριν από λίγο ο πρόεδρός της Θωμάς Βαρβιτσιώτης. Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι έχει ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ κρατικές δουλειές (δεν μας απαντά όμως ποιες είναι ... αυτές και το ύψος των συμβάσεων) και ισχυρίζεται επίσης ότι δεν έχει καμία σχέση με τη ΔΕΗ στην Βουλγαρία (μήπως έχει σε άλλη χώρα των Βαλκανίων;). Δημοσιεύουμε ολόκληρη την επιστολή :
"Αγαπητό Fimotro,
Για άλλη μια φορά πέφτεις θύμα(;) παραπληροφόρησης, γράφοντας με μονομανία εντελώς αβάσιμες και ψευδείς ειδήσεις για την V+O και εμένα προσωπικά. Ουδέποτε αναζήτησα να κλείσω ραντεβού με τον υπουργό Πολιτισμού, δεν έχουμε καμία σύμβαση με τη ΔΕΗ στη Βουλγαρία και, όποιος γνωρίζει καλά την αγορά μας θα ήξερε ότι η V+O έχει ελάχιστες κρατικές δουλειές. Αυτά για τώρα. Ανυπομονώ για την επόμενη μεγάλη σου «αποκάλυψη».
Φιλικά
Θωμάς Bαρβιτσιώτης

fimotro

Ελάχιστες κρατικές δουλειές, λέει ο πρόεδρος της V+O Θωμάς Βαρβιτσιώτης, έχει η εταιρία του. Επειδή δεν δίνει λεπτομέρειες και ιδιαίτερες διευκρινήσεις, όπως διαβάζουμε στο fimotro, να τον ρωτήσουμε εμείς πόσα εκατομμύρια προμήθεια πήρε η εταιρία του από την διαφήμιση με τα κανάλια της NOVA. Μπορεί να θυμηθεί; Για να μην προχωρήσουμε σε άλλες ερωτήσεις σχετικά με το πλιάτσικο του ΟΠΑΠ και άλλων κρατικών εταιριών.
Αλλά ας μας πει για την προμήθεια της NOVA που έγινε μέσω του Κωστάκου, του άλλοτε συνεργάτη και "συμπολεμιστή" στην Πολιτική Άνοιξη, του συνεταίρου του κυρίου Ολύμπιου...

nonews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου