Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου 2010

Ελληνίδα αστυνομικός ανωμαλάρα !!!

Φωτογραφίες της με σκισμένα καλσόν, με σέξι εσώρουχα και να τραγουδάει σε ροκ κλαμπ είχε ανεβάσει στο ίντερνετ μια γυναίκα Αστυνόμος Β'.

Η αστυνόμος που υπηρετεί στην Διεύθυνση Εσωτερικών Λειτουργιών της Ασφάλειας Αττικής, είχε φτιάξει ένα προφίλ στο myspace με το ψευδώνυμο “narkotik-christiana”. Εκεί είχε ανεβάσει τις φωτογραφίες της με σέξι εσώρουχα, σκισμένα καλσόν και σε διάφορες άσεμνες στάσεις!Η φωτογραφία της Αστυνόμου Β' στο my space


Ύστερα από συντονισμένες έρευνες της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων της Ασφάλειας σε συνεργασία με την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος οι αρχές ανακάλυψαν την συγκεκριμένη σελίδα και ότι όντως ήταν η εν λόγω Αστυνόμος!

Αμέσως διατάχθηκε Ένορκη Διοικητική Έρευνα, η αστυνόμος τέθηκε σε διαθεσιμότητα .

http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=12868&catid=4&la=1


Διαβάζουμε επίσης (σέ άλλο σάιτ) ότι:
Η 35χρονη που είχε βαθμό Αστυνόμου Β' υπηρετούσε στο Τμήμα Εσωτερικών Λειτουργιών της ΓΑΔΑ, ενώ παράλληλα -σύμφωνα με πηγές της αστυνομίας- τα βράδυα έκανε σώου σε κλαμπ με Gothic μουσική, κλεισμένη σε κλουβί και χρησιμοποιώντας μαστίγιο.

Οι φωτογραφίες αυτές καθώς και άλλες προσωπικές της, που αποκάλυπταν απόκρυφα σημεία του σώματός της, είχαν αναρτηθεί στον προσωπικό της λογαριασμό σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης εδώ και τρεις μήνες. Το ψευδώνυμο που χρησιμοποιούσε ήταν "nargothic aurora".

Πολλοί συνάδελφοί της γνώριζαν την υπόθεση και η νυχτερινή της απασχόληση ήταν κοινό μυστικό στους διαδρόμους της ΓΑΔΑ. Δεκάδες αστυνομικοί γνώριζαν για την προσωπική σελίδα που διατηρούσε και την επισκέπτονταν συχνά για να βλέπουν τις φωτογραφίες και να σχολιάζουν.

Η υπόθεση όμως έφθασε κάποια στιγμή στα ανώτερα κλιμάκια και διατάχθηκε έρευνα που ανατέθηκε στη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων και το Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ασφάλειας Αττικής, οι οποίοι κατάφεραν να εντοπίσουν το ηλεκτρονικό ίχνος που αντιστοιχούσε στη σελίδα και να την ταυτοποιήσουν στο πρόσωπό της.

Η 35χρονη ειδοποιήθηκε και διέγραψε τη σελίδα, ωστόσο εναντίον της διετάχθη ΕΔΕ και τέθηκε σε διαθεσιμότητα.

Η υπόθεση έχει προκαλέσει σάλο, κυρίως γιατί οι φωτογραφίες που ανέβαζε προκάλεσαν σοκ στους αξιωματικούς που ερευνούσαν την υπόθεση της διπλής ζωής της Αστυνόμου Β'...
Από http://news247.gr/a/43!118037

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου