Τρίτη 23 Μαρτίου 2010

ΠΑΜΕ ΕΝΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΟΤΙ ΘΑ ΦΑΓΩΘΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ;;;



Γέμισε λεφτά ο ειδικός λογαριασμός


Κάθε βουλευτής και ευρωβουλευτής θα δώσει 2.800 ευρώ έκαστος από τη βουλευτική του αποζημίωση υπέρ της μεγάλης προσπάθειας να βγούμε από την κρίση.

«Ανάγκα και οι θεοί πείθονται… έτσι εξοικονομήθηκαν άλλα 1.100.000 ευρώ από νέες περικοπές του προϋπολογισμού της Βουλής», είπε ο Φίλιππος Πετσάλνικος.

Και φασούλι το φασούλι… δύο ήδη εκατομμύρια ευρώ μπήκαν στο λογαριασμό.

Η γενική γραμματέας του κομμουνιστικού κόμματος Αλέκα Παπαρήγα διευκρίνισε ότι το κόμμα της διαφωνεί με αυτή την πρωτοβουλία, όχι γιατί είναι θέμα τσιγγουνιάς, αλλά πολιτικής.

«Με αυτόν τον τρόπο πάτε να συγκαλύψετε τους υπεύθυνους και θέλετε να σας δώσει 500 ευρώ ο συνταξιούχος και ο φτωχός. Εμείς, ως κομμουνιστικό κόμμα, προτείνουμε μείωση της βουλευτικής αποζημίωσης, κατάργηση βουλευτικών συντάξεων και να μην αμείβονται έξτρα για τη συμμετοχή τους στις επιτροπές», πρότεινε η Αλέκα Παπαρήγα.

zougla.gr


ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΥΤΗ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΚΟΜΑ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ, ΟΠΩΣ ΜΕ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΠΟΥ ΑΝΟΙΧΤΗΚΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ, ΟΠΩΣ ΜΕ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΠΟΥ ΑΝΟΙΧΤΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΤ'Ε ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΓΧΕΙΡΗΣΗ !!!!!!!!!

ΚΑΙ ΑΝ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΦΑΓΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΡΩΚΤΙΚΑ ΠΟΥ ΕΝΔΗΜΟΥΝ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΛΠΑ ... ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΒΕΣΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ !!!!.....
ΑΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΘΑ ΕΝΣΚΥΨΟΥΝ, ΘΑ ΞΕΧΑΣΤΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟ (ΑΦΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΗΤΑΝΕ ΘΕΑΤΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΟΥΜΕ ΤΙΣ ΓΑΛΛΙΚΕΣ ΦΡΕΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ, ΣΥΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΖΑΜΠΑ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ) ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΦΑΝΕ ΤΑ ΤΡΩΚΤΙΚΑ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ "ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ" ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ ...

FAKEBOOK

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου