Τρίτη 23 Μαρτίου 2010

Τι κάνει το ραδιοτηλεοπτικό ;;;

Στη σημερινή του εκπομπή "Κίτρινος Τύπος" ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, απέδειξε την καραμπινάτη κομπίνα- απάτη - κλοπή που γίνεται απο τη μεταμεσονύκτια εκπομπή MEGA-QUIZ, στην οποία παίξαμε και μεις ένα βράδυ πρόσφατα έτσι για να δούμε τι παίζει ... και για την οποία θα έπρεπε να έχει επέμβει το ραδιοτηλεοπτικό συμβούλιο που σε άλλες περιπτώσεις επεμβαίνει άμεσα !!!

Αν παρ'όλα αυτα κοιμόταν τα μέλη του ΕΣΡ και δεν έχει δει κανείς την εκπομπή αυτη, ούτε του Μ.Τ. να ενημερώσουμε ότι η απάτη έγκειται στο ότι : Υπάρχει μία αναγραμματισμένη λέξη που καλείται ο θεατής και μέλλον θύμα, να βρει και η κοπέλλα πείθει τον ανυποψίαστο τηλεθεατή ότι μπορεί να κερδίσει αν πάρει τηλέφωνο, που το κάθε τηλεφώνημα όμως κοστίζει 1.79 ευρω. Η λέξη αρχικά είναι εύκολη, κάποιος τελικά κερδίζει και σταδιακά δυσκολεύει. Οταν το παιγνίδι φτάσει στη δύσκολη λέξη αν κάποιος επιμείνειε θα περάσει πολυ ώρα για να βρθεί νικητής, ο οποίς τελικά βρίσκεται !!

Οι ρεπόρτερς του Κ.Τ. έψαξαν το site που δίνει η ιδια εκπομπή με μικρα γραμματάκια για επαλήθευση των τυχερών και βρήκε για την εκπομπή τη συγκεκριμένη που μαγνητοσκόπησαν τους 3 νικητές αλλά με εντελώς διαφορετικά ποσά ... προς τα κάτω βέβαια !! Εκει που ο παίκτης είχε κερδίσει 400 στο ίντερνετ η εταιρεάι έγραφε : 400 και εκει που είχε κερδίζει 700 έγραφε 150 !! Κομπίνα καραμπινάτη αφου δείχνει ότι και ο παίκτης είναι στο κόλπο... θα μάς κάνουν όμως να πιστέψουμε ότι και οι του ΕΣΡ είναι στο κόλπο αν δεν επέμβουν για την απάτη αυτη !!!

ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΝΟ ΟΙ ΤΟΥ Ε.Σ.Ρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου