Κυριακή 11 Απριλίου 2010

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ !!!

ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝ ΓΕΝΕΙ ΡΕΜΟΥΛΑ, ΑΝΥΠΟΛΗΨΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΣΗ, ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΜΕΡΕΣ !!!

Η ΔΙΑΓΝΩΣΗ

1. Πρωτα να παραδεχτούν οι πρασινοι και μπλε διαχειριστες, οτι τα φαγανε και οτι απο δικη τους κακοδιαχειριση φτασαμε σε αυτο το χαλι !!
2. Να ζητήσουν ειλικρινή συγγνωμη και να δεσμευθούν οτι αν ξανάρθουν στην εξουσια δεν θα παρανομησουν !! Αυτα θα γινουν παρουσια του Προεδρου της Δημοκρατιας, του Πατριαρχη και επιτροπης 100 πνευματικων ταγων του τοπου και αντιπροσωπιας ξενων κρατων των 5 ηπειρων, σε ειδικη εκδηλωση, οπου θα υπογραψουν σχετικα εγγραφα.

ΑΜΕΣΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ

3. Να παραιτηθουν αμέσως και να γινει οικουμενικη κυβερνηση, οπου οι προαναφερθεντες θα συμμετεχουν κατα 30 % (με οσο το δυνατον αμολυντα στελεχη) μέχρι το εξωτερικο χρεος να μηδενισθει !! Κατοπιν θα γινουν εκλογες με ξενους επιτηρητες ΕΕ και ΟΗΕ

Η ΤΙΜΩΡΙΑ

4. Να ερθει το ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ και να δικασει τους δικους μας δικαστες που δεν δικαζουν ή αθωωνουν του αιτιους και κατοπιν με συνοπτικες διαδικασεις και σε 15ωρη καθημερινη βαση να δικασει τους αιτιους της συμφορας.
Οι καταδικασμενοι θα εκτοπισθουν στη Μυκονο, Σαντορινη και Χαλκιδικη οπου θα εργαστουν σαν θαλαμηπολοι σε ξενοδοχεια με μεροκαματο 20 ευρω τη μερα.

Η ΚΑΘΑΡΣΗ ΚΑΙ Η ΕΞΥΓΕΙΑΝΣΗ

5. Να αξιοποιηθουν οι πλουτοπαραγωγικες πηγες της χωρας και να δοθουν σε κρατικες εταιρειες που θα ελεγχονται επι 10ετια απο ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΕΛΕΓΚΤΕΣ, ο χρυσος (Μπομπολας), το νικελιο (ΛΑΡΚΟ), αλουμινιο (ΠΕΣΙΝΕ), πετρελαιο κλπ
6. Να παρθουν πισω τα ναυπηγεια, το Ριο Αντιρριο, το Ελ.Βενιζελος, η Αττικη Οδος, το λιμάνι κλπ απο τα κορακια που εισπρατουν
7. Να απολυθουν οι υπαλληλοι που δεν χρειαζονται, δλδ καπου 800.000
8. Να σταματησουν οι συνταξεις σε 60.000 πεθαμενους και 150.000 μαιμου συνταξιουχους
9. Με τα πρώτα κερδη να εξυγειανθουν τα ταμεια
10. Να αποκεντρωθει το τερας της Αθηνας με ειδικα μπονους και ειδικη παραπανω φορολογια στους κατοικους του ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟΥ αφου ειναι γνωστο οτι το κατα κεφαλην εισοδημα ειναι 38.000 ευρω ενω της Θεσσαλονικης ειναι 22.000 !!!
11. Να φορολογηθουν αμεσα και δικαια οι εχοντες και κατεχοντες.

ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΛΑΚΑ....

1. Να αφησουν τις μαλακιες με τα παιδακια και τους κουμπαραδες...
2. Αν συνεχισουν να διατηρουν το λογαριασμο σωτηριας του Πετσαλνικου, να μας λενε καθε μερα τι περιεχει και απο που ;;
ΚΑΙ
3। Να σταματησουν να μας περνανε για μαλακες, θα γινει ο λαος ποταμι και θα τους πνιξει...!!!!!!!!!

FAKEBOOK

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου