Τρίτη, 25 Μαΐου 2010

Η σκύλευση της μνήμης του Στέλιου Καζαντζίδη και το μεγάλο σκάνδαλο.

Του Σάββα Καλντερίδη

Η συναυλία της μεγάλης ξευτίλας. Από τον Ιανουάριο είχαμε γράψει για το μεγάλο σκάνδαλο, που αγγίζει το οικογενειακό περιβάλλον κορυφαίου στελέχους της κυβέρνησης και καλέσαμε τον εισαγγελέα να παρέμβει.
Επιχείρησε να αναδείξει δημοσιογραφικά το θέμα ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, όμως έπεσε σε τείχος ανυπέρβλητο.
Αν ο πολιτικός κόσμος τολμήσει να αποκαλύψει το πέπλο και το τείχος της σιωπής, θα αποκαλυφθεί ο εσμός των 'πνευματικών' ανθρώπων που είναι βασικός υπεύθυνος, μαζί με τους πολιτικούς, για τη γενικευμένη σήψη που απειλεί να διαλύσει την κοινωνία και την ιδια τη χώρα.
Είπαμε, άλλωστε...
, ότι "Προηγήθηκε η ηθική και πολιτική χρεωκοπία, της οικονομικής".
Πάντως, ένα είναι βέβαιο: Όταν κάποιος εγκληματεί εις βάρος ανήμπορων παιδιών, τότε είναι ικανός για όλα και, φυσικά, δεν μπορεί να υπηρετεί ούτε τον πολιτισμό, ούτε την πολιτική και φυσικά ούτε την πατρίδα!

Δείτε τί λέγαμε τον Ιανουάριο:

Η σκύλευση της μνήμης του Στέλιου και το έγκλημα εις βάρος ανήμπορων παιδιών
To Σεπτέμβρη πραγματοποιήθηκαν δυο συναυλίες εις μνήμη του Στέλιου Καζαντζίδη, με το γενικό τίτλο: "Η ΦΩΝΗ ΖΕΙ".
Για τις εκδηλώσεις, που πήραν μεγάλη δημοσιότητα, ανοίχτηκε ειδική ιστοσελίδα, μέσω της οποίας μπορούσε κανείς να κάνει και on-line αγορά εισιτηρίων.
Tα έσοδα από τις δύο αυτές μεγάλες συναυλίες, σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν στον τύπο, θα έπρεπε να διατεθούν για τους σκοπούς του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία «Η Aρωγή» και τη δημιουργία ξενώνα που θα φέρει το όνομα του μεγάλου μας λαϊκού ερμηνευτή Στέλιου Καζαντζίδη.
Μετά την πραγματοποίηση των συναυλιών, παρότι σύμφωνα με υπολογισμούς εισπράχτηκαν περισσότερο από ένα εκατομμύριο ευρώ, το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία «Η Aρωγή» δεν πήρε ούτε ένα ευρώ.
Πού πήγαν τα λεφτά;
Κανείς δεν ξέρει.
Γιατί δεν πηγαίνει σήμερα η εφορία στην εταιρεία του κ. Καραχάλιου, του κ. Κωνσταντινόπουλου και οποιουδήποτε άλλου εμπλέκεται σε αυτήν την υπόθεση;
Γιατί δεν επεμβαίνει σήμερα ο εισαγγελέας;
Μήπως η υπόθεση αγγίζει το οικογενειακό περιβάλλον κορυφαίου στελέχους της κυβέρνησης;
Ας ξεκαθαρίσουν άμεσα την υπόθεση, γιατί ο τόπος και η κοινωνία δεν αντέχουν άλλες ξεφτίλες.
Διαβάζοντας το άρθρο του SPORTIME, που ακολουθεί, αναλογιστείτε γιατί δεν μιλά η Μαρινέλλα και ποιόν δεν θέλει να εκθέσει.

Περίεργη η σιωπή της Μαρινέλας σχετικά με τα χρήματα από τη συναυλία;
Είναι απορίας άξιο λόγου, πόσο ακόμα η κυρία Μαρινέλλα, θα συνεχίσει, να μην βγάζει μια ανακοίνωση, σχετικά με το που πήγαν τα χρήματα που μαζεύτηκαν, στη συναυλία του Στέλιου Καζαντζίδη!
Όπως ακούγεται, στα ταμεία του ιδρύματος “Αρωγή”, που για το σκοπό αυτό είχε γίνει και η συναυλία, μπήκαν μόνο 30.000 ευρώ, ενώ τα υπόλοιπα χρήματα, που υπολογίζονται, γύρω στο 1.500.000 ευρώ, εξαφανίστηκαν!
Κανονικά, η μεγάλη κυρία του πενταγράμμου, πρέπει να βγει και να πει στον κόσμο, που πήγαν τα χρήματα της συναυλίας και ποιοι είναι αυτοί που τα βούτηξαν.
Είναι αδιανόητο, μια κυρία, σαν τη Μαρινέλλα, που τόσα χρόνια που είναι στις επάλξεις του καλλιτεχνικού στερεώματος, ποτέ μέχρι σήμερα, δεν έχει δώσει, κανένα μα κανένα δικαίωμα, για τη ζωή της, να μη βγαίνει, επιτέλους να ξεκαθαρίσει αυτό το ζήτημα και αφήνει να στιγματίζεται με αυτό τον τρόπο, το όνομα της;
Εννοείται, πως κανένας δεν την κατηγορεί, όμως, πιστεύουμε ότι, οφείλει, για την αποκατάσταση των πραγμάτων, αλλά και του ονόματος της, να βγει, στον κόσμο και να πει, τι έγινε με την συναυλία και συγκεκριμένα, που πήγαν τα χρήματα του κόσμου, που προσήλθαν στις δύο συναυλίες, στο ΟΑΚΑ και στο Καυταντζόγλειο…!

City press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου