Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

Να πως χτίζονται ο βιλες...

Αποκάλυψαν 7,5 δισ. ευρώ ζημιές στα νοσοκομεία!















Η ιστορία έχει ως εξης :

Ορδες μεταναστών έρχονται στην Ελλάδα μετα το 1995 και κυριως το 2000.
Ερχονται για να δουλέψουν
. Που ;; Στα εργα για τους Ολυμπιακους, στη γεφυρα Ριο Αντιρο, Αττικη οδο και Εγνατια οδο. Μαζι ομως και στη μεγαλυτερη απο καταβολης νεου ελληνικου κρατους, ανάπτυξη της ιδιωτικης οικοδομησης και δη πανακριβων βιλλών, μεγάρων, παραθεριστικων και κυρίων κατοικιων, πολλων τετρ.μετρων και αφατης χλιδης, σε τεράστια και πανακριβα οικοπεδα που η ευκολια αγορας τους οδηγει τις τιμες των ακινητων στα υψη.

Μια μικρη διακοπη γινεται το 200-2002 με το σπασιμο της φουσκας του χρηματιστηριου, αλλά μεχ
ρι τα μεσα του 2009 το πανηγυρι φτανει σε δυσθεωρητα υψη. Απο τις μιζες τα σκανδαλα και τις κλεψιες μεσαιων, ανωτερων και ανωτατων κρατικων λειτουργων σε αγαστη συνεργασια με ιδιωτες και επιχειρηματιες, το ελλειμα φτανει στα 400 δις φανερα, οσο δηλαδη το ελλειμα του κρατους σημερα και αλλα 300 δις δανεικα.

Η κλεψια ειναι μεγαλυτε
ρη βεβαια γιατι πρεπει να συμπεριλαβουμε τους χαμενους φορους, την κατασπαταληση των χρημάτων που εισερεαν στα ταμεια και τα δανεικα και χρωστουμενα απο εμας και τα παιδια μας, συν τους ληστρικους τοκους, τα σπρεντ κλπ....

Ακομα και αυτη η αθροα συγκεντρωση αλλοδαπων ειναι για οικονομικους λογους. Οι ιδιοι οι πολιτικοι που προφασιζονται ανθρωπιστικους λογους μονο που δε βαζουν τα γελια με τους εαυτους τους.. μεχρι και ο Μαγγινας ειχε Ινδους για να του ερθει φτηνοτερα, στο ντεμεκ
αναψυκτηριο -αλλο λαμογιο κι αυτος...- ετσι ομως ειναι ολοι.. απο το Βαλυρακη μεχρι την Τζάκρη και απο τον Τραγακη μεχρι το Βελοπολο...
Αν ειχανε εστω και ενα γραμμαριο φιλανθρωπιας απανω τους, θα στελνανε ενα μαμημενο αεροπλανο με εφοδια στη δοκιμαζομενη Ζαμπια και οχι επειδη τα καναλια το ειπαν...
Ενα αεροπλανο ομως για να παει να ξυρισει το *** της η ταδε υπουργος στην αλλη ακρη του κοσμου το β
αζουνε συχνα !!!

ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΟΣΑ ΦΑΓΑΝΕ -ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΕΡΕΥΝΕΣ- ΓΙΑΤΡΟΙ, ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ, ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΙ, ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΝΤΑΛΑΒΕΡΗΤΖΗΔΕΣ !!!!!

Αποκάλυψαν 7,5 δισ. ευρώ ζημιές στα νοσοκομεία!


Υποθέσεις που στοίχισαν στο δημόσιο περίπου 7,5 δισεκατομμύρια ευρώ αποκάλυψε την Παρασκευή (21/1) το Σώμα Επιθεωρητών, με έκθεση που παρέδωσε στον υπουργό Υγείας Ανδρέα Λοβέρδο.

Το ακριβές ποσό ανέρχεται στα 7.332.866 ευρώ και μερικές από τις υποθέσεις αφορούν:

Το Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης, όπου χάθηκαν 1,5 εκατομμύριο ευρώ, από τις συμβάσεις στις προμήθειες ορθοπεδικού υλικού, ποσό που ίσως είναι και μεγαλύτερο καθώς η έρευνα είναι ακόμη σε εξέλιξη.

Το Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, όπου η ζημία ανέρχεται στα 975.000 ευρώ στους διαγωνισμούς προμήθειας αναλώσιμων υλικών.

Το Νοσοκομείο Καβάλας, όπου η χρήση οστικών μοσχευμάτων “κόστισε” 830.000 στο δημόσιο.

Το Κέντρο Περίθαλψης Παίδων Καρδίτσας, όπου υπάλληλος έκλεβε επί πέντε χρόνια από τις εισφορές των ασφαλιστικών ταμείων το συνολικό ποσό των 2.280.000 ευρώ!

Τέλος, 22 γιατροί του Πειραιά ζημίωσαν το κράτος κατά 1.670.000 ευρώ δίνοντας πλαστές συνταγές στου δημοσίου.

http://www.digitalcrete.gr/2011012118553/oikonomia/ellada/apokalipsan-75-dis.-euro-zimies-sta-nosokomeia.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου