Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

Λεφτά υπάρχουν για πανάκριβα έπιπλα!



Η οικονομική θηλιά μπορεί να σφίγγει γύρω από τον λαιμό τη συντριπτική πλειονότητα των πολιτών της χώρας, αλλά το ελληνικό κράτος δεν μπορεί να αποτινάξει τη νοοτροπία που προστάζει ότι «η φτώχεια θέλει καλοπέραση».

Έτσι λοιπόν, η νεοσύστατη Υπηρεσία Αποκρατικοποιήσεων αποφάσισε να μην κάνει… μισές δουλειές και επιπλώνει τα γραφεία της με έπιπλα γνωστής φίρμας.

Η Υπηρεσία Αποκρατικοποιήσεων βρίσκεται αυτές τις ημέρες σε διαδικασία εγκατάστασης στον 7ο όροφο του ίδιου κτηρίου με αυτό που ήδη στεγάζεται η επιτροπή Κεφαλαιαγορών. Αρκετοί άνθρωποι που εργάζονται στην επιτροπή Κεφαλαιαγορών αντίκρισαν με έκπληξη και θυμό, όταν έφτασαν στις δουλειές τους σήμερα, τα άρτι αφιχθέντα καινούργια έπιπλα των γραφείων της Υπηρεσίας Αποκρατικοποιήσεων, τα οποία ήταν όλα διά χειρός... γνωστής εταιρείας.

Τα συγκεκριμένα έπιπλα είναι πανάκριβα, απλησίαστα για το ευρύ κοινό και προτιμώνται κυρίως στα αραβικά παλάτια και στα… ελληνικά κρατικά κτήρια (π.χ. Μέγαρο Μαξίμου).

Μπορεί να μην υπάρχουν λεφτά για να καταβληθούν συντάξεις και μισθοί, μπορεί να προσπαθεί η πολιτική ηγεσία της χώρας να ξεφορτωθεί όσο - όσο την κρατική περιουσία, ωστόσο μπορούμε να παραμείνουμε ήσυχοι ότι αυτό θα γίνει από τη νεοσύστατη Υπηρεσία Αποκρατικοποιήσεων με στιλ…

Και εις ανώτερα...



http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=410427&cid=4

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου