Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2012

Ξεπούλησαν 4 Airbus σχεδόν στην τιμή του ενός!


ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΣΚΑΝΔΑΛΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



Σε «Γιουσουρούμ» εξελίσσεται η δημόσια περιουσία με την Διυπουργική Επιτροπή Αναδιαρθρώσεων και Αποκρατικοποιήσεων, την προπαραμονή των Χριστουγέννων 23 Δεκεμβρίου, να αποφασίζει άρον – άρον την πώληση έναντι πινακίου φακής τεσσάρων σχεδόν καινούργιων Airbus της Ολυμπιακής Αεροπορίας!

Το κόστος της πώλησης των τεσσάρων αεροσκαφών είναι κυριολεκτικά εξευτελιστικό, καθώς και τα τέσσερα πουλήθηκαν αντί 124 εκατ. ευρώ όταν τα νέας παραγωγής κοστίζουν 164 εκατ. ευρώ η μονάδα και πρόσφατα πουλήθηκαν μεταχειρισμένα αεροσκάφη της ίδιας σειράς αντί 80 εκ. ευρώ το ένα!

Την απόφαση υπογράφουν ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών Ε. Βενιζέλος, καθώς και οι υπουργοί Μ. Χρυσοχοΐδης, Γ. Παπακωνσταντίνου, Μ. Βορίδης και Γ. Κουτρουμάνης. Αξίζει πάντως να σημειωθεί, ότι τα αεροσκάφη αυτά τα ήθελε και η Π.Α για την μετατροπή τους σε ιπτάμενα τάνκερ με χαμηλό κόστος, κάτι που θα εξισορροπούσε τα τακτικά πλεονεκτήματα της τουρκικής Π.Α έναντι της ελληνικής, σε επιχειρήσεις στην Ν.Α Μεσόγειο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου