Κυριακή, 18 Αυγούστου 2013

Βίντεο αξίας 250.000 ευρώ για τα κουνούπια προκαλεί στην Πελοπόννησο!


Ποσό 198.000 ευρώ συν 23% ΦΠΑ πρόκειται να μοιράσει η Περιφέρεια Πελοποννήσου, για ευαισθητοποίηση - ενημέρωση - πληροφόρηση φορέων και πολιτών σχετικά με το... πρόγραμμα καταπολέμησης των κουνουπιών στην Περιφέρεια Πελοποννήσου την τριετία 2013- 2015.

Την ώρα δηλαδή που τα κουνούπια συνεχίζουν τις επιθέσεις τους, η Περιφέρεια μοιράζει χρήματα - η κατανομή των οποίων γίνεται ανεξέλεγκτα από την "Πελοπόννησος Αναπτυξιακή", μετά την υπογραφή προγραμματικής σύμβασης με την Περιφέρεια σύμφωνα με το eleftheriaonline.gr.
Οι δράσεις που περιλαμβάνονται στο "πρόγραμμα ευαισθητοποίησης", όπως αναφέρεται στην προγραμματική σύμβαση, αφορούν: "Ομιλίες σε πάσης φύσεως φορείς όπως σχολεία, συλλόγους κ.λπ. Ημερίδες στους Δήμους και στις Δημοτικές και Τοπικές Κοινότητες. Δημιουργία μικρής διάρκειας βίντεο για προβολή στα κρατικά και τοπικά ηλεκτρονικά και διαδικτυακά ΜΜΕ.
Η έκδοση και διανομή ενημερωτικών φυλλαδίων στους φορείς και πολίτες των περιοχών, όπου εφαρμόζεται το έργο της καταπολέμησης, τα οποία περιέχουν πληροφορίες σχετικά με τη μέθοδο καταπολέμησης των κουνουπιών, τις εν δυνάμει εστίες αναπαραγωγής κουνουπιών καθώς και συμβουλές σχετικά με τους τρόπους που ο καθένας μπορεί να συμβάλει ώστε να μειωθούν οι εστίες που παράγουν κουνούπια σε ιδιωτικούς χώρους (οικίες, αυλές, επαγγελματικούς χώρους, κολυμβητικές δεξαμενές οικιών και ξενοδοχείων κ.λπ.). Ενημέρωση φορέων και πολιτών για τα σκευάσματα που χρησιμοποιούνται κατά τη διενέργεια πάσης φύσεως ψεκασμών. Η σύνταξη δελτίων Τύπου και η λειτουργία τηλεφωνικών γραμμών εξυπηρέτησης κοινού
Πηγή: CretePlus.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου