Τετάρτη, 19 Μαΐου 2010

Καταγγελία για την Γραμματέα του υπουργείου παιδείας Θ. Δραγώνα"Η κυρία Δραγώνα στα πλαίσια του ρόλου που έχει αναλάβει ( με τα 17.000.000 ευρώ που έχει τσεπώσει - από κέντρα του εξωτερικού- ο λόγος που αγωνίζεται με τέτοια αυταπάρνηση για το θέμα αυτό) στο υπουργείο παιδείας ( συνεχίζοντας το έργο του υπουργείου χρόνια τώρα) προσπαθεί να επιβάλει την εκμάθηση της Τουρκικής γλώσσας στους Πομάκους !!!

Την καταγγελία αυτή την έκανε ο Πρόεδρος της Ελληνικής κοινότητας ΙΜΑΜ ΑΧΜΕΤ , πριν από λίγο στην εκπομπή αθέατος κόσμος.
Η κάθε μειονότητα έχει δικαίωμα να αυτό-προσδιορίζεται όπως θέλει . Δεν έχει δικαίωμα καμία κυρία, με χρήματα από κέντρα του εξωτερικού να επιβάλει τέτοιου είδους πρακτικές. Η εν λόγο κυρία κατέχει αυτήν την θέση χωρίς αναγνωρισμένο βασικό τίτλο σπουδών ( Αποφοίτησε από Αμερικάνικο κολέγιο που είχε την έδρα του στην Αμερικάνικη βάση του Ελληνικού) . Ίσως είναι και ο μοναδικός λόγος για τις απολαβές της και την θέση της.
Κάποτε ο αυτοπροσδιορισμός των μειονοτήτων πρέπει να γίνονται από τους λαούς και όχι από τα συμφέροντα του Αμερικανικού παράγοντα ( Δρόμος φυσικού αερίου προς την Ευρώπη).
Ίσως η κυβέρνηση του κυρίου Παπανδρέου λειτουργεί μεθοδευμένα προς αυτήν την κατεύθυνση , αφού ο διορισμός της κυρίας αυτής (χωρίς βασικό πτυχίο) η ακύρωση του αγωγού Μπουργκάς – Αλεξανδρούπολη( για περιβαλλοντολογικούς λόγους – με αντίστοιχη πριμοδότηση του αγωγού μέσο Τουρκίας αμερικανικών συμφερόντων ) , αλλά και η στασιμότητα στο θέμα της Κίνας με το λιμάνι του Πειραιά , είναι στοχευόμενες ενέργειες προς μία κατεύθυνση. Όλα για τον θείο ΣΑΜ !!!
Πρόταση : Το Υπουργείο παιδείας να μετονομαστεί σε Υπουργείο Αμερικανικής παιδείας ( αντί του παλιού Εθνικής ) .
Έτσι δεν θα αισθάνεται άσχημα και η κυρία Διαμαντοπούλου για τις σπουδές του κανακάρη της , αφού θα είναι υπουργός πανεπιστημίου που θα σπουδάζει ο γιός της."

troktiko


ΑΡΠΑΧΤΗ ΒΑΡΒΑΤΗ ΚΥΡΙΑ ΔΡΑΓΩΝΑ !!!!!!!!
ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ...
ΜΩΡΕ ΜΠΡΑΑΑΒΟΟΟ !!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου